"Curo, trgni se!" bestseler New York Timesa svjetski poznate blogerice Rachel Hollis knjiga je koju morate pročitati

| Book |

Rachel Hollis, jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica, prije nekoliko godina pokrenula je iznimno uspješnu lifestyle stranicu, TheChicSite, na kojoj ženama diljem svijeta pomaže sa životnim savjetima te im istodobno bez ustručavanja otkriva kaos vlastitog života.

Američka je blogerica, autorica bestselera, tražena govornica te osnivačica i direktorica Chic Medije, jedne od najrelevantnijih tvrtki za vrhunske digitalne sadržaje za žene, a svojom zaraznom energijom pomaže ženama da preuzmu kontrolu nad svojim životima i bez straha slijede svoje strasti.

U svojoj novoj, provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi, Curo, trgni se!, Rachel raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koji vas sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života, laži koje si toliko često govorimo da ih više i ne čujemo.

Duhovita i brutalno iskrena, često ironična, Rachel otkriva i preispituje laži zbog kojih se svojedobno osjećala poraženo i bezvrijedno te navodi praktične strategije koje su joj pomogle u borbi protiv njih. Pritom vas ohrabruje i zabavlja kako bi vas uvjerila da morate učiniti sve što je u vašoj moći kako bi postali sretna, samouvjerena žena kakva ste oduvijek trebala biti.

Knjiga Curo, trgni se! vam s beskompromisnom vjerom i nepopustljivom odlučnošću poručuje da živite strastveno i punim plućima, ali i da budete milostiva prema sebi kad vam je najteže.

Jesi li ikada pomislila da niste dovoljno dobri? Da niste dovoljno mršavi? Da niste dobra mama? Da nikada nećete postići ništa u životu?  Da ste sami krivi što se drugi loše odnose prema vama? Jeste li ikad povjerovali da svi osim vas znaju što žele u životu?

 Ako je tako, Rachel Hollis vam želi nešto reći: to je laž!

„Vjerovati da ću se udati za Matta Damona graničilo je s ludilom… no to me je dovelo u Los Angeles i do toga da se borim i dobijem posao u Miramax Filmsu, što me pak odvelo do organizacije događanja i budućeg muža. U nedostatku jasnog smjera ili prave vizije, jednostavno sam ih zamislila. Uhvatila sam se za ideju budućnosti i znala sam u kojem smjeru moram ići. Putem sam odrasla i naučila o svom odredištu, ali da se u glavi nisam držala te ideje, tko zna gdje bih završila…”, napisala je Rachel.