Bestseller "Kako biti Parižanka u svakoj prilici" uskoro stiže i u Hrvatsku

| Book |

Autorice knjige, četiri prekrasne i uspješne Francuskinje: Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, vodile su se izrekom kultnog dizajnera Karla Lagerfelda: “Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka” i na vrlo originalan i svjež način iznijele što za njih zaista znači biti Parižanka.

U kratkim, razigranim odlomcima autorice su ponudile svoje stavove o stilu, ljepoti, kulturi, držanju i muškarcima. Netipično iskreno i otvoreno one ruše mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkrivaju sve svoje tajne i mane, ismijavaju sa svojim kompliciranim i često proturječnim osjećajima i postupcima, otvoreno priznaju kako su katkada snobovi, egocentrične, tvrdoglave i nepredvidive, no u isto vrijeme nježne, romantične i velikog srca.

S vrlo uspješnim karijerama u svijetu glazbe, filma, mode i izdavaštva, ove četiri nadarene boemke i prijateljice već godinama, vode svoje čitateljice na svoja omiljena pariška mjesta, na selo, na prvi spoj, na tulum i na svoje kućne zabave s laganim i zabavnim receptima. S dozom nestašluka i iznenađenja, otkrivaju tajne prirodnog izgleda, kako biti senzualna i mistična, kako učiniti dečka ljubomornim, vlastita promišljanja o djeci i vjenčanjima te odlascima u teretanu. Nesebično dijele razne adrese za razne prigode; za otmjeni spoj, za rođendan, za mamurne dane, za sitne večernje sate, najdraža mjesta za vintage shopping i još mnogo, mnogo toga.

„Kako biti Parižanka u svakoj prilici“ idealno je ljetno štivo koje će vas nasmijati i opustiti, a možda i ohrabriti da prigrlite svoju tajanstvenu i odvažnu stranu, baš poput junakinja i autorica knjige. Hrvatsko izdanje bit će dostupno od 22. lipnja na prodajnim mjestima Tisak Media, Algoritam MK, Školska Knjiga, Ljevak, VBZ.