Beyonce potvrdila nastup na Super Bowlu

| Art |

Beyonce
Beyonce

Najiščekivaniji sportski događaj u Americi dobio je još jednu zvijezdu – Beyonce. Osim timova koji još nisu poznati, najpoznatije poluvrijeme u suvremenoj povijesti sporta obilježit će američka glazbena diva. Iako nije službeno objavljeno, glazbenica je na svojim društvenim mrežama te na službenoj web stranici objavila svoju sliku s ispisanim 3. veljače 2013. “Coutndown to Touchdown” (Odbrojavanje do touchdowna), datumom XLVII. Super Bowla.

Svi koji imalo prate američki nogomet znaju da je ovo najprestižniji sportski događaj u kojemu se vrte milijarde u oglašavanju i showu na poluvremenu. Sekunde u eteru broje se u milijunima, a nastupi se analiziraju ponekad i dulje od same utakmice.

Prošlogodišnji Madonnin nastup gledalo je 114 miljuna gledatelja pa se od Beyonce očekuje ista, ako ne i veća brojka. Ipak, ovo nije njen prvi nastup na Super Bowlu. Iako nikad nije nastupala u famoznom poluvremenu, 2004. godine pjevala je himnu u rodnom Houstonu.

Beyonce na Super Bowlu 2004.

Osim što s nestrpljenjem očekujemo Beyoncein nastup, XLVII. Super Bowl ima još jedan bitan značaj u američkoj modernoj povijesti. Naime, ovaj se Super Bowl održava u New Orleansu, na Louisinana Superdomeu koji je bio značajno uništen u naletu uragana Katrina 2005. godine. Do 3. veljače uživajte u Madonninom ovogodišnjem spektakularnom nastupu!

Madonna na Super Bowlu 2012.