Bajaga stiže na Šalatu

| Art |

Bajaga
Bajaga

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u regiji dolazi na Šalatu! Riječ je naravno o Bajagi i njegovim Instruktorima koji će Zagrepčane zabavljati na Šalati 8. lipnja.

Njegovi brojni obožavatelji i još brojnije obožavateljice s nestrpljenjem isčekuju Bajagin koncert na otvorenom. Hitovi Plavi safire, Godine prolaze, Zažmuri, Život je nekad siv, nekad žut, Moji su drugovi, Da li da odem ili ne, Gore dole, Ni na nebu ni na zemlji, Šarene pilule za lilule, Ti se ljubiš na tako dobar način, Verujem, neverujem, Vidi šta sam ti uradio od pesme mama, Kad hodaš, Zmaj od noćaja, 202 u voltima... su vječni i neprevaziđeni.

Iako nas čak tri mjeseca dijele od ovog spektakularnog koncerta, ulaznice za koncert su na radost fanova već puštene u prodaju i to po promotivnoj cijeni od 100 kn, ekskluzivno u zagrebačkom Dallas Music shop-u i na njihovoj web stranici.  Osim toga, u prvih 7 dana promotivne prodaje (od 05. 03., do 12. 03), svi koji kupe dvije ulaznice platit će ih samo 150,00 kn i uz to će na poklon dobiti i cd Bajage i Instruktora. Nemojte propustiti ovu odličnu promociju jer nakon rasprodaje ograničene količine karata u promotivnoj akciji ili najkasnije od srijede 27. 03., ulaznice će se u redovnoj pretprodaji prodavati po cijeni od 125,00 kn i 150,00 kn.

Kako bi nam vrijeme brže prošlo dok čekamo Bajagin koncert, uživajte u jednom od njegovih brojnih hitova. 

Bajaga i Instruktori - Godine prolaze