Angelina Jolie i Brad Pitt ponovno zajedno u filmu nakon 10 godina!

| Art |

By The Sea - Angelina Jolie i Brad Pitt

Posljednji put smo Brada Pitta i Angelinu Jolie-Pitt na filmskom ekranu zajedno vidjeli u filmu Gospodin i gospođa Smith. Ne biste vjerovali, ali od toga je prošlo čak 10 godina – očito da su za 10. obljetnicu odlučili ponovno zajedno snimiti film.

Film „By The Sea“ je napisala i režirala Angelina Jolie-Pitt, a radi se o bračnom paru na odmoru kroz Francusku 70-ih godina koji se bori s mnogim problemima. Dramatična najava filma ironično je potpomognuta pjesmom Harryja Nilssona "Perfect Day“ – par, Vanessa i Roland, u najavi filma sve su brutalniji jedan prema drugome u potpuno sanjivoj i romantičnoj pozadini. Nije nam jasno što ne valja s njihovim brakom, ali i Jolie-Pitt i Pitt tijekom najave filma većinom vode borbe, pa vjerojatno nije riječ o najsretnijem filmu na svijetu.

By The Sea - Angelina Jolie i Brad Pitt

Film je produciran prošle godine, nakon svadbe poznatog bračnog para – jer ako ste u moćan par u Hollywoodu, to je kako ćete potrošiti svoj medeni mjesec. I dok je medeni mjesec trebao biti romantični bijeg za par, težak predmet ovoga filma neminovno je utjecao na raspoloženje. U intervjuu za Directors Guild of America, Jolie-Pitt je istaknula: "Ja bih režirala scene u kojoj vodimo borbu, gdje čupam njegove dijelove odjeće i tijela, gdje on pokazuje agresiju prema meni ili jednostavnu međusobnu frustraciju – moram priznati da mi je to bilo iznimno teško. "

Srećom za nas, njihov trud se isplatio i čini nam se da je pred nama jedan veoma važan film kojeg će mnogi pamtiti.

By The Sea