5 umjetnica koje su osvojile svijet mode

| Art |

Instagram / @blairz

Umjetnice koji su već osvojili srca kreativnih direktora najvećih modnih kuća, a uskoro će osvojiti i vaša. Ovo su umjetnice koje morate pratiti na Instagramu u 2018. godini.

2018. godinu započnite i živite uz umjetnost.Oni su osvojili srca tisuća pratioca, pronašli su posao u najpoznatijim modnim kućama diljem svijeta, a imaju talent koji je neupitan i na kojem možemo samo zavidjeti ili još bolje u njemu uživati.

1. Rosie McGuinness
Stanovnica Londona, Rosie McGuiness je svojim talentom i majstorski napravljenim akvarelima s neobičnim pogledom na žene, osvojila srca svojih kupaca, ali i muzeja Viktorija i Albert, svjetski poznatih magazina poput Glamoura. Vole je i osobe poput Victorie Beckham koja i posjeduje njezine radove, a zastupljena je i na stranici Net-a-Porter.

Instgaram / @rosiemcguinness

2. Kelly Beeman
Velika prijateljica Jonathana Andersona, američka umjetnica Kelly Beeman može se pohvaliti ne samo velikim brojem ilustracija za reklamne kampanje Loewe i J.W. Anderson, nego i za Massimo Duttija, Maru Hoffman i američki Vogue.

Instagram / @kellymariebeeman

3. Cecilia Carlstedt
Cecilia je rođena i odrasla u Stockholmu, ali kako bi osvojila modnu industriju najprije je otišla u London, a zatim u New York, no ipak se vratila svojoj rodnoj Švedskoj. Odatle privlači brojne prijatelje i klijente: od Voguea i magazina W do cijelog konglomerata LVMH.

Instagram / @cecilia_carlstedt

4. Blair Breitenstein
Ljubav Blair Breitenstein prema modi i kreacijama Miuccija Prade i Karl Lagerfelda uz majstorski tehniku akvarela otvorila je ovoj djevojci pristup svojim idolima. Blairov portfelj nastanjuju samo klijenti s A liste, od Prade i Chanela pa sve so Saks Fifth Avenuea, Netflixa i Vanity Faira.

Instgaram / @blairz

5.Gill Button
Za razliku od gore navedenih umjetnica, Gill osim akvarela koristi i ulje te tintu. Njezine romantične i samozatajne heroine oduševljavaju svijet, a radila je s brendovima poput Guccija te je često možete pronaći u Vogueu, Vanity Fairu i drugim publikacijama. 

Instgaram / @buttonfruit