Zagrebački servis Jedem doma od sada nudi i opciju Jedem u uredu

| Wine and dine |

Zagrebački servis Jedem doma poznat je po kuhanju kvalitetne hrane u domovima svojih klijenata, a od sada nudi i dostavu ukusnih i kvalitetnih uredskih ručkova te unaprijed pripremljenih krepkih jela koja kod kuće samo treba dovršiti.

Ova, nova, usluga idealna je za poslovne ljude kojima, u užurbanoj svakodnevici, ne ostaje puno slobodnog vremena za pripremu.

Ubrzan život kakav sa sobom nose odgovorne poslovne pozicije ili poduzetništvo promijenio je naše tradicionalne prehrambene navike. Za vrijeme radnog tjedna mnogi ne stignu kuhati kod kuće, a i svakodnevni odlasci na tržnicu u potrazi za svježim i hranjivim namirnicama su im teško izvedivi.

Poslovni ljudi koji se uz svoj moderan stil života ipak žele kvalitetno hraniti od sada imaju jednostavno rješenje - božanstveno ukusna domaća jela Jedem doma koja dolaze na njihov prag.

Profesionalni i uspješni

Servis Jedem doma je 2015. godine pokrenula bivša novinarka i urednica Željka Maras koja je odlučila zaposlenim Zagrepčankama ponuditi ono o čemu su sanjale, uslugu kuhanja u njihovim domovima. Željka je ideju za poslovni pothvat dobila slušajući prezaposlene kolegice i prijateljice od kojih je nebrojeno puta čula rečenice poput: „Što bih dala da dođem s posla i da me dočeka nešto skuhano“ ili „Da bar netko umjesto mene ode na tržnicu, donese namirnice i pripremi nešto fino.“.

U četiri godine postojanja, kuharice i kuhari servisa Jedem doma su za preko stotinu privatnih klijenata odlazili u nabavu najkvalitetnijih namirnica na živopisnu gradsku tržnicu Dolac te potom u njihovim domovima kuhali ručak te za sobom počistili kuhinju.

Jedem doma

Do ideje za proširenje ponude došli su osluškujući potrebe svojih korisnika koji često naručuju da im kuharice i kuhari, servisa Jedem doma, skuhaju jedno jelo za taj dan, a čitav niz ostalih jela unaprijed pripremljenih za nekoliko idućih dana pa ih pospreme u hladnjak ili u zamrzivač.

Tako je nastala ideja za gotova jela Jedem doma koja se ne kuhaju u domu korisnika već u novom kuhinjskom pogonu. Ova gotova jela se na korisnikovu adresu dostavljaju besplatno, imaju rok trajanja od pet dana i većinom se čuvaju u hladnjaku. Potrebno ih je samo zagrijati ili zapeći kako bi ručak bio gotov u trenu.

Jedem u uredu

Na isti način su nastali i maštoviti uredski ručkovi. Željka i njezin tim su uočili potrebu za kvalitetnom dostavom uredskih ručkova, ali izazov je bio osmisliti kreativna gurmanska jela koja bi odgovarala različitim prehrambenih zahtjevima naručitelja.

Prijedlozi sadržaja kutijice za ručak su se nizali i bili su prilično različiti, ali osnova je svugdje bila ista, svi su htjeli ukusan i krepak uredski ručak koji uključuju puno povrća i bez rafiniranog pšeničnog brašna i bijelog šećera. Obroci koji su  u ponudi su finalno bazirani na povrću, voću i žitaricama uz dodatak mesa ili ribe,  bez uobičajenog pšeničnog brašna i bijelog šećera.

Ozbiljna proizvodnja hrane za dostavu

Željka Maras, vlasnica servisa Jedem doma, izjavila je: „Svoj posao kvalitetnog osobnog kuhanja u stotinjak kućanstava, veleposlanstava i ureda smo proširili pa sad vodimo prilično veliku proizvodnju hrane - polugotovih i gotovih jela za doma te maštovitih uredskih ručkova. Naša su jela i dalje pripremljena od vrhunskih namirnica, bez pšeničnog brašna i bijelog šećera, bez konzervansa i aditiva, a svježe namirnice u spoju s kreativnošću i ljubavlju, uz prstohvat maštovite recepture, jelu daju divan izgled. To su sočne i ukusne svakodnevne male gozbe nakon kojih se osjećate regenerirano“.

Iznimno ukusni uredski ručkovi visoke kvalitete koštaju 55 kn, a dodatak ribe ili mesa iznosi dodatnih 20 kn. Svoje gotove proizvode i uredske ručkove servis Jedem doma će vam dostaviti na kućnu ili uredsku adresu. Dostava je besplatna, a naručiti možete već danas na e-mail narudzba@jedemdoma.hr ili whatsapp porukom na 099 4728 179, a za par dana i na stranici www.jedemdoma.hr. Ako ste u blizini, po svoja jela za posao i doma možete svratiti u Jedem doma, Savska 32.