Vrlo brza i jednostavna verzija sushija koju možete napraviti i kod kuće

| Wine and dine |

Kako napraviti homemade tuna sushi?

Sushi je tehnički vrlo zahtjevno jelo. Morate imati vještine sushi majstora kako biste mogli zarolati sushi koji se neće raspadati.
No budući da je sve više i više ljudi fan ovog japanskog jela mi smo vam odlučili predstaviti recept za sushi koji možete napraviti i kod kuće iako niste sushi majstor.

Kako napraviti homemade tuna sushi?

Sastojci:
- 80 g svježeg krastavca
- 135 g konzervirane tune
- 10 g majoneze
- pola žličice ljutih papričica
- žličica sezama
- krem sir
- 70 g avokada
Kako napraviti homemade sushi?
Kako biste napravili homemade sushi potrebno je narezati svježi krastavac na listiće pomoću guljača za krumpir. Trakice je potrebno osušiti i spojiti ih te kreirati oblik kvadrata pomoću trakica od svježeg krastavca. U zdjelici je potrebno izmiješati tunu, ljute papričice, sezam i majonezu. Krastavce je potrebno premazati krem sirom, staviti smjesu tune i avokado na krastavce te sve skupa srolati u sushi rolicu. Kako to točno napraviti možete vidjeti ovdje.