Gdje u Zagrebu pojesti najbolje palačinke?

| Wine and dine |

Jeste li znali da je danas Međunarodni dan palačinki? Upravo zbog toga vam danas donosimo popis mjesta u Zagrebu gdje možete pojesti daleko najbolje i najveće palačinke koje možete zamisliti. 

1.) Galapagos
Ova poznata palačinkarnica nalazi se u blizini Studentskog doma Stjepan Radić i omiljeno je odredište mnogih, a posebnice mladih zbog Studentskog doma i rekreativaca.

2.) Kava Tava

Novo odredište za sve ljubitelje palačinki nalazi se na Britanskom trgu na kojem ćete moći uživati u savršenim, američkim, na nekoliko katova palačinkama. Osim palačinki, Kava Tava nudi sendviče, sokove, doručak, hot dog. Posebice je lijepo u proljeće kada se postavi vanjska terasa, a nedjeljom još uz sajam starina...

Kava Tava palačinke
Kava Tava palačinke

3.) Bonita

Smještena u samom centru Zagreba na Cvjetnom trgu, Bonita je nesumnjivo omiljeno odredište mnogih upravo zbog palačinki iako nudi i sendviče te još mnogo toga. Iako mnogi Zagrepčani šetajući po špici dolaze zbog gazde Vedrana upravo tamo popiti kavicu, idealno je mjesto i za pojesti slatke i prefine palačinke.

4.) SladoMazo palačinkarnica

Dugogodišnja ljubav prema palačinkama u svim mogućim varijantama najjednostavniji je recept i zato u SladoMazo palačinkarnici opravdavaju povjerenje i najzahtjevnijih palačinkoljubaca već 5 godina.

5.) Mex Cantina

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih meksičkih restorana u svojoj ponudi nudi savršene crne palačinke s kremom od vanilije i domaćim preljevom od šumskog voća.