Ružičasta Think Pink čokoladna rapsodija

| Wine and dine |

Četvrta po redu generacija čokolade dolazi u ružičastom tonu, a osim fantastičnog izgleda, osvaja savršenim okusom i aromama.


Dokazana je činjenica da je čokolada među najomiljenijim namirnicama na svijetu. Vole ju svi uzrasti, od najmlađih do najstarijih.

Osim svog neodoljivog okusa, nerijetko se koristi kao poklon i znak pažnje koji nikoga tko u njoj istinski uživa, ne ostavlja ravnodušnim. Brojna su istraživanja uključivala čokoladu pa je tako jedno od njih pokazalo da je čokolada bolja i od poljupca.

 Da je čokolada uistinu vrijedna namirnica govori i činjenica da se nekada koristila i kao valuta plaćanja, što je danas nezamislivo.

Kada pomislimo da smo, već, vidjeli sve kombinacije čokolade, čokolada nas iznenadi. 

Ovaj put riječ je o potpuno novom doživljaju čokolade. Odavno je poznato da se kakao smatra afrodizijakom i ugodom za sva osjetila.

2017. godine na scenu stupa najnovija, četvrta generacija čokolade naziva RUBY  gdje je riječ o prvoj i potpuno neobičnoj inovaciji u zadnjih 80 godina u svijetu čokolade.Čuvana u posebnoj vrsti kakaovca, skrivala se ružičasta čokoladna rapsodija - Kandit Ruby Think Pink, najnovija generacija čokolade. Ne samo da je izgledom drugačija od svih ostalih čokolada, njezin je okus nešto potpuno novo na tržištu.

Kremasta tekstura i bobičasti voćni okus, epiteti su koji krase senzualnu čaroliju u ružičastom. Svi istinski ljubitelji najfinijeg slatkiša na svijetu, moći će uživati u ružičastoj rapsodiji okusa.

Posljednjih nekoliko godina čokoladne delicije s Ruby čokoladom postale su hit, iako se o njima više pričalo nego što su bile dostupne. Zato je Kandit, koji u zadnje vrijeme pokreće neke nove trendove u svijetu čokolada, odlučio da ovu četvrtu vrstu čokolade jedinstvenog okusa ponudi širem krugu potrošača.

Kreiranje šest različitih okusa ruby čokolada i drageea, za Kandit tim je bio posebno inspirativan te se naziv cijele linije THINK PINK, potpuno uklapa u cijelu priču.

Čista Kandit Think pink ruby čokolada te ruby s dodacima – coconut&crispy, cocoa nibs te raspberry & pistachio i dvije vrste ruby dragee-a s lješnjacima i bademom ovu će jesen i zimu učiniti posebno romantičnijom i zavodljivijom. Osim što osvaja jedinstvenom prirodnom bojom i blagom voćnom aromom kakaovca, Kandit Think Pink unosi inovacije i u svijetu dizajna.

Ekstravagantna ambalaža zaokružuje cijeli doživljaj uživanja u čokoladi i zato - opustite se i uplovite u Ruby uživanje i doslovno gledajte svijet kroz ružičaste naočale. Zato požurite i isprobajte ovu deliciju.