Prije par mjeseci otvorio se novi hotel u Zagrebu. Na mjestu gdje je nekada bio hotel Arcotel, na čošku Trpimirove i Branimirove, otvoren je boutique hotel Canopi by Hilton. Prekrasan hotel koji modernim, akletičkim i urbanim uređenjenjem Studia Franić Šekoranja iz Zagreba priziva duh nekih dobrih zagrabačkih vremena.
U svega par mjeseci uspjeli su se pozicionirati kao ležeran lifestyle hotel u kojem vlada opuštenost, ljubaznost i osobnost te Canopy iz dana u dan postaje i hit mjesto za popit kavu, ručati ili provesti ugodno veče.
Hotelski restoran ReUnion nije samo hotelski, namijenjen gostima hotela, već definitivno mjesto izlaska. Obiteljski ručci nedjeljom su se već ustalili te mnogi Zagrepčani nedjeljom odabiru upravo ReUnion jer se osjećaju opušteno, a ujedno i jedu vrhunski i to po vrlo pristupačnim cijenama. Na zagrebačkoj gastronomskoj sceni ReUnion postaje prepoznatljiv i po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina, craft piva, ali i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica.
U ovaj petak, 12. travnja u 20 sati ReUnion priprema posebnu tematsku večeru koju priprema glavni chef Marinko Topalović uz podršku svog tima, a cijena menia od pet slijedova uz craft piva je samo 290 kuna. Rezervirati svoje mjesto možete na tl. 01 4559518, a meni koji Vas očekuje je sljedeći:
Večer sljubljivanja craft piva i ukusne hrane:
Chicharon & Pivski mlinci
5th Element ABA; Pivovara Daruvar
----o----
Rižoto s dimljenom cvjetačom, confitirani pačji batak sa čipsom pačje kožice
Pozoj; Zmajska pivovara
-----o-----
Vongole poširane crnim pivom Porter Zmajsko sotirane na beurre noisette i korici limuna
Citrus IPA; Garden Brewery
-----o-----
Creekstone goveđi Black Angus Flank odrezak u lardu
Rosti od krumpira s pečenim maslinama
Salata od mladog luka s vrhnjem
RIS; Zmajska pivovara
-----o-----
Tart od tamne čokolade, tostirani kakaovac
Chocolate & Peanut Butter Stout
Garden Brewery