Probajte kolače Suzy Josipović Redžepagić na Festivalu hrane i vina

| Wine and dine |

Suzy Josipović Redžepagić i chef Renato Rizzardi

Suzy Josipović Redžepagić, autorica jedne od najprodavanijih domaćih kuharica zadnjih godina "Mama zna" kao i kuharica "Mojih 50 najdražih slanih jela" i "Mojih 50 najdražih slatkih jela" te naša kolumnistica i urednica rubrike Wine & Dine zadnja dva dana na Festivalu hrane i vina u zagrebačkoj Areni održava svoje kulinarske radionice za sve posjetitelje i ljubitelje domaće gastronomije.

Suzy Josipović Redžepagić sa sestrom Lanom Brkić i prijateljicom Vesnom Kotlar
Suzy Josipović Redžepagić sa sestrom Lanom Brkić i prijateljicom Vesnom Kotlar

Prvog dana Festivala, Suzy je održala radionicu pod nazivom "Brzo i zdravo za zaposlene žene" gdje je pripremila salatu od mladog špinata, žuto-narančasti rižoto s mrkvom i curryjem te tjesteninu s gljivama. Jučer je na rasporedu bila radionica prema receptima iz kuharice "Mama zna" s temom "Čarobna pećnica i quischevi", a pripremljeni su bili osim Quiche Lorrainea, quichevi s mesom, sa špinatom te s blitvom i mozzarellom. Kakve delicije Suzy sprema najbolje pokazuju ogromni redovi koji se stvaraju uz pozornicu na kojoj se kuha, a u kojima čekaju njeni najvjerniji degustatori i ljubitelji njene kuhinje.

Quiche Suzy Josipović Redžepagić
Quiche Suzy Josipović Redžepagić

Danas, posljednjeg dana ovog odličnog Festivala,  u 19h Suzy će održati svoju posljednju, ovog puta slatku radionicu na temu "Brzih slatkih recepata bez pečenja" gdje će svi posjetitelji moći probati neke od njenih najdražih "brzih" slastica. S obzirom da Festival završava danas, svakako ga nemojte propustiti posjetiti do kraja dana i uživati u  Suzynoj radionici. Osim radionice, Suzy će danas na Algoritmovom štandu, u 18h potpisiviati svoju kuharicu "Mama zna" koju će posjetitelji moći kupiti po akcijskoj, festivalskoj cijeni.

Suzy Josipović Redžepagić djeli quiche za degustaciju
Suzy Josipović Redžepagić djeli quiche za degustaciju

Inače, Suzy u kuhanju asistiraju njena sestra Lana Brkić i najbolja prijateljica Vesna Kotlar pa su ova predavanja na pozornici osim što su jako fina, i intimna i zabavna ženska druženja koja se zaista isplati pogledati.  

Suzy Josipović Redžepagić potpisuje svoju kuharicu chefu Renatu Rizzardiju
Suzy Josipović Redžepagić potpisuje svoju kuharicu chefu Renatu Rizzardiju

Kuharicu Suzy Josipović Redžepagić "Mama zna" koja ima 500 slanih recepata možete kupiti u svim Algoritmovim, ali i ostalim knjižarama diljem Hrvatske dok manje kuharice "Mojih 50 najdražih slanih jela" i "Mojih 50 najdražih slatkih jela" sa po 50 recepata možete kupiti u svim kioscima Tiska.

Vidimo se danas u 19h na Festivalu hrane i vina na predavanju Suzy Josipović Redžepagić.