Počinje Tjedan restorana- najukusniji tjedan u godini!

| Wine and dine |

7. Tjedan restorana održat će se u periodu od 4. do 13. listopada 2013. godine na području cijele Hrvatske. Ovoga puta u akciji sudjeluje čak 74 restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. Jelovnike svih restorana sudionika manifestacije i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici Tjedna restorana. Manifestacija Tjedan restorana Hrvatska svake je godine sve veća i pridružuju se vrhunski restorani s fantastičnom ponudom. U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 % veća.

Uz želju da se pridruže svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Hrvatska uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom “Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 - 25 kn. U akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), ARCOTEL Allegra Zagreb (Joe's Bar), Double Tree by Hilton Hotel (Hilton), Spa Golfer Hotel iz Spa & sport resorta Sveti Martin i Hotel Amfiteatar iz Pule.

American Express Tjedan restorana inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na službenoj web stranici.