Otvoren prvi festival slastica - Slatki gušti by Electrolux

| Wine and dine |

Pobjednička torta Piece of cake

Svi ljubitelji slastica, najfinijih torti i kolača, napokon su došli na svoje jer je festival Slatki gušti by Electrolux jučer  i službeno započeo. Posjetitelje će na Zrinjevcu dočekati bogata ponuda slastica najpoznatijih zagrebačkih slastičarnica kao što su Piece of cake, Amelie, Vincek, Cukeraj, Slastice Lucija, Slatka priča, Mašini kolači, M&M i mnogi drugi. Svi oni predstavit će svoje delicije, a najpoznatiji slastičari uživo će demonstrirati svoje vještine.

Žiri u odabiru naj kolača
Žiri u odabiru naj kolača

Prvi dan festivala veselo je započeo, održano je i natjecanje za naj-kolač, a stručni žiri sastavljen od Suzy Josipović, Sabine Jalšić, Davorke Čičak, predstavnice Electroluxa i Tee Sergon iz organizacijskog tima Dobre vibre, imao je „težak“ zadatak isprobati različite vrste kolača i odlučiti koji je najbolji. Pobjedničku tortu priredila je slastičarnica Piece of cake koja je žiri oduševila i izgledom i okusom. Družili smo se i s Petrom Plantak, natjecateljicom Masterchefa, koja je održala radionicu I slatko može biti zdravo.

Zrinjevac
Zrinjevac

Danas je na programu još jedna zanimljiva radionica Kako su se sladili naši stari koju će predvoditi Branko Ognjenović, a nakon radionice uživat ćemo u jazz glazbi ispred zrinjevačkog paviljona. Sutra nas također očekuje pregršt zanimljivosti, uključujući i natjecanje u pečenju palačinki u kojemu će sudjelovati i poznate voditeljice Lorena Nosić i Jana Fabijanić s radija Totalni FM.