Otkrivamo vam najbolje obiteljske restorane kao stvorene za nedjeljni ručak

| Wine and dine |

Gdje ove nedjelje na ručak?

Nedelje je dan rezerviran za opuštanje. Dan kada se u potpunosti možemo posvetiti obitelji i prijateljima.
Budući da nam je lijepo i toplo vrijeme stiglo zajedno s proljećem nema bolje opcije nego li nedjelju provesti u dobrom društvu uz još bolju hranu.
Zagreb i njegova okolica vrvi obiteljskim restoranima s dobrom hranom, a mi vam u nastavku otkrivamo pet najboljih obiteljskih restorana u kojima možete uživati ove nedjelje.
1. Cowboy Western Ranch Restoran
Na adresi Grbec 9 u mjestu Markuševec Turopoljski nedaleko od Zagreba smjestilo se vrlo popularno zagrebačko izletište. Lijepa priroda i ambijent kao stvoreni su za nedjeljno uživanje s obitelji. Na Cowboy Ranchu među ostalim moći ćete jahati konje, ali i jesti jako dobru hranu.

Gdje ove nedjelje na ručak?

2. Batak Golf tereni
Batak je poznat po vrlo dobrom roštilju te ima restorane na više adresa u Zagrebu no definitivno najljepši ambijent je onaj na zagrebačkim Golf terenima. Batak na Golf terenima možete pronaći na adresi Jadranska avenija 6/49.

Gdje ove nedjelje na ručak?

3. Vuglec breg
Vuglec breg trenutno je možda je i najpopularnije izletište Zagrepčana. Osim idilične prirode na Vuglecu možete dobro pojesti i popiti. Na samo 45 minuta vožnje od Zagreba, na adresi Škaričevo 151, moći čete provesti idealnu nedjelju.

Gdje ove nedjelje na ručak?

4. Šestinski Lagvić
Stari zagrebački restoran omiljeno je mjesto mnogih Zagrepčanaca. Ovo je restoran u koji se trebate zaputiti želite li uživati u domaćoj hrani baš onakvoj kakvu vam doma pripremaju mama ili baka. Nakon uspona na Sljeme Šestinski Lagvić, na adresi Prilaz Kraljičinom zdencu, idealno je mjesto za nedjeljni ručak.

Gdje ove nedjelje na ručak?

5. Krčma “Gabreku 1929”
Tradicionalno, Samobor, je jedno od najposjećenijih nedjeljnih izletišta za sve stanovnike Zagreba. Osim kremšnita jesti morate u Krčmi “Gabreku 1929” jer to je definitivno jedan od najboljih restorana na području Samobora. Na adresi Starogradska ulica 46 uživat ćete u domaćoj hrani i specijalitetima toga područja.

Gdje ove nedjelje na ručak?