Novo ruho Naturavita čaja u suradnji s mladim umjetnikom

| Wine and dine |

U suradnji s akademskim slikarom Hrvojem Majerom Naturavita čajevi dobili su novi vizualni identitet. Ovom suradnjom Naturavita čajevi potiču mlade umjetnike da oslobode svoju kreativnost te tradiciju ispijanja čaja pretvaraju u umjetnost.

Hrvoje Majer diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a do sada je svoje radove izlagao diljem Europe, prvenstveno u Londonu gdje je i živio.

Talentirani slikar svojim je kistom oslikao novi vizualni identitet Naturavita čaja i prenio simboliku autohtonih hrvatskih biljaka u umjetničko djelo. Na njemu je kistom spojio vibrantne boje kamilice i crnog sljeza,  listove matičnjaka i mente -  biljke iz hrvatske proizvodnje u vlasništvu obitelji Nemčević. Na poljima u Pitomači, obitelj se posvetila uzgoju ljekovitog bilja i proizvodnji samo čaja brinući o sirovini od polja do šalice. Posvećenost i predanost samo čaju izdvajaju obitelj Nemčević kao istinske stručnjake i znalce za čaj.

Svoje znanje su utkali u razvijanje okusa koje će obožavati moderni i dinamični ljudi spremni istraživati sve što samo čaj može pružiti. Vizualno nova Naturavita pretvara to istraživanje u pravu umjetnost stvaranja čaja  u što su utkane godine rada, zajedništva te vjere da sjajne i autentične priče mogu nastati i rasti u Hrvatskoj.