NOEL subotom nudi à la carte ručak – fine dining po odličnim cijenama

| Wine and dine |

Proljetno sunce sve više budi grad, a subote u Zagrebu ponovno su rezervirane za špicu, druženja i istraživanje gastro ponude. Od sada, toj slici vikenda pridružuje se još jedan razlog za izlazak – ručak u NOEL-u. Prvi zagrebački restoran s prestižnom Michelinovom zvjezdicom uvodi jedan novitet: à la carte ručak svake subote od 12 do 15 sati.

NOEL ručak

Chef i suvlasnik Mario Mandarić donosi laganiji, ali ništa manje profinjen meni inspiriran klasicima iz njihovog degustacijskog jelovnika. Na Noel-ovom meniju za ručak se nalazi šest pažljivo osmišljenih predjela, četiri glavna jela i dva deserta, a svaki tanjur izrađen je od sezonskih namirnica vrhunske kvalitete.

Mario Mandarić

Gosti tako mogu uživati u bilo kojem jelu pojedinačno ili se odlučiti za jedan od osmišljenih „paketa“ za ručak. Onaj pod nazivom "1-1-1", uključivat će jedno predjelo, jedno glavno jelo i jedan desert po cijeni od 65 eura dok je za one koji traže malo posebnije iskustvo kreiran isti izbor uz čašu vina po cijeni od 75 eura. Pod vodstvom glavnog sommeliera Kristijana Harjača tako je kreirana jedna posebna gastro priča koju prate pomno odabrana vina.

NOEL ručak

Bez obzira dolazite li na intiman ručak, obiteljsko okupljanje ili poslovni sastanak, Noelov novi subotnji ručak pruža ekskluzivno, ali opušteno iskustvo koje približava svijet fine dininga široj publici.

NOEL ručak

Ulica popa Dukljanina 1 od ove subote postaje nezaobilazna gastro destinacija. Ako ste se pitali kako izgleda Noel-ova magija u nešto jednostavnijem, ali i dalje impresivnom izdanju – sada imate priliku to otkriti. Rezervirajte na vrijeme i postanite dio nove zagrebačke subotnje tradicije.

NOEL ručak