Najljepša božićna bajka u Splitu - Kinoteka food and bar obasjan tisućama lampica

| Wine and dine |

Kinoteka food and bar

Grad pod Marjanom oduvijek se isticao, osim svojom bogatom poviješću - i bogatom gastro ponudom, a sad je upravo postao bogatiji za jedan "hidden gem"! Među zidinama Dioklecijanove palače, tik iza monumentalnih Zlatnih vrata,tako dobro poznatima, kako Splićanima, tako i mnogobrojnim posjetiteljima, u restoranu Kinoteka food and bar ovih prosinačkih dana odvija se prava božićna bajka. Sami pogled na vrata koja voda u dvorište ove palače unutar palače, bogato ukrašena girlandama i vijencima te osvijetljena bakljama jamče da ovo nije tek običan ugostiteljski objekt već najljepša božićna priča.

Kinoteka food and bar

Dvorište, kao i unutrašnjost restorana govore o velikom trudu i ljubavi koji su uloženi u ovo mjesto kako bi odisalo čarolijom najveselijeg doba u godini, a hrana, pažljivo pripremljena i od najkvalitetnijih namirnica stvaraju dojam neke europske prijestolnice.

Kinoteka food and bar

Zabavni zimski vikendi uz blues & jazz, bogatu ponudu snackova i pića

Kinoteka food and bar

Osim vrhunske a la carte ponude  kao što su tingul, pašticada i orzoto, koje svojom vještom rukom priprema chef Jurica Jantolek, cijele zime se  u baru restorana odvijaju i super zabavni vikendi uz blues & jazz glazbu koju prati bogata ponuda atraktivnih malih zalogaja i pomno osmišljenih koktela.
Srdele u savuru, rolice od pršuta i domaći kruh koje možete "čoknit" s nogu uz čašu najdražeg pića dok uživate u blues i jazz ritmovima - ukratko, ovo je mjesto za sve posjetitelje željne opuštenih i spontanih večeri koje se svakako mora naći na svakom itineraru ako se spremate put Splita,a ako ste u potrazi za idealnom lokacijom za doček Nove godine, sigurni smo da vas spektakularan doček kojeg pripremaju neće iznevjeriti.

Kinoteka food and bar