Master chef Jesus Nunes - umjetnik ili kuhar?

| Wine and dine |

Jesus Nunes je master chef i ujedno vlasnik newyorškog restorana Gastroarte. Jedan je od najkreativnijih kuhara na svijetu. Njegovi tanjuri su doslovno njegova platna, a njegove sofisticirane kreacije ulijevaju strahopoštovanje. To su provokativna remek dijela napravljena od hrane!

Njegov restoran Gastroarte je restoran moderne kuhinje s autentičnim španjolskim okusima i netradicionalnim tehnikama, s mediteranskim i multikulturalnim sastojcima te molekularnim metodama. Podijeljen je na dva dijela, jedan s interpretacijom španjolskih tapasa, a drugi u blagavaonici i vrtu s umjetničkim doživljajem klasičnih večera.

Genijalac Jesus Nunes u svojoj maštovitoj kuhinji crpi ideje iz svoje velike ljubavi prema urbanom dizajnu i uličnoj umjetnosti (u mladosti je crtao grafite). Za njegovu hranu na tanjurima kažu kako je previše lijepa za pojesti je.

Ako posjetite NewYork, svakako stavite restoran Gastroarte na svoju „To do“ listu, a do tada uživajte u fotografijama hrane u našoj galeriji...