Jesi li za šalicu čaja by Marvis?

| Wine and dine |

Marvis

 Podrijetlo čaja kao napitka izgubljeno je u magli povijesti i mitologije. I danas se priča o tome kako se čaj prvi put pio prije gotovo 5000 godina. Zapravo, drevna legenda kazuje da je Kineski car Shen Nung, koji je sjedio odmarajući se u sjeni stabla čaja i spremao se popiti svoju uobičajenu šalicu vruće vode, koja je prokuhana da bi se pročistila, no tada je lagani povjetarac nanio nekoliko listića koji su se spustili u šalicu.

Njegov vjerni sluga pojurio je da uzme čašu i promijeni vodu, ali car ga je zaustavio uz riječi : “u nama se rađa harmonija od stvari koje šalje nebo ”.

Ritual ispijanja čaja je postao internacionalan, od Europe do Azije, inspirirajući MARVIS u stvaranju tri nova okusa, odavanju počasti svim ovisnicima o čaju, nudeći doživljaj pranja zubi koji je, uz MARVIS, kao i uvijek jedinstven, neobičan, a i nezaboravan.

Marvis
Marvis

MARVIS predstavlja limitiranu kolekciju s tri različita okusa  različitih čajeva, od najpoznatijeg EARL GREYA do posljednjeg trenda – MATCHA čaja.

MARVIS BLOSSOM TEA

MARVIS BLOSSOM TEA, ukusan i elegantan, inspiriran je nježnim okusom cvjetnog čaja, napravljenog od sofisticiranog buketa okusa cvijeta trešnje i breskve. Ostavlja postojan, prekrasno opuštajući okus.

MARVIS EARL GREY TEA

MARVIS EARL GREY TEA s crnim čajem aromatiziranim mirisom bergamota, skladno kombinira vrijedne aromatične note koje pružaju ugodan i energizirajući doživljaj.

MARVIS CREAMY MATCHA TEA

MARVIS CREAMY MATCHA TEA temelji se na Milk Bubble čaju, azijskom trendu koji je sada postao internacionalan, kao rezultat njegove interpretacije milenijalaca. Svježina okusa Matcha čaja kombinira se s privlačnom gurmanskom notom, dodajući dašak slatkoće vašem danu.

Uz MARVIS TEA COLLECTION noviteti su i novi okusi vodica za ispiranje usta : CINNAMON MINT, ANISE MINT I SPEARMINT.

CINNAMON MINT vodica za ispiranje usta s okusom cimeta kreirana je od strane stručnjaka za oralnu njegu. Osim što je okus fantastičan, ova formula bez alkohola ne peče i ostavlja vaša usta i dah svježim i u potpunosti privlačnim za poljubac.

ANISE MINT vodica za ispiranje usta s okusom anisa pružit će vam svjež dah s jedinstvenim, slatkim i aromatičnim okusom koji podsjeća na okus crnog sladića. Savršen je dodatak jutarnjem ili večernjem pranju zubi.

SPEARMINT vodica za ispiranje usta s okusom svježeg okusa paprene metvice prodire kroz vaša usta nakon pranja zuba i pomaže u uklanjanju bakterija koje uzrokuju karijes.

MARVIS TEA COLLECTION i 3 nova okusa su  u prodaji ekskluzivno na www.delmerion.hr 

Pratite @marvis_croatia  #viseodpastezazube na Instagramu!

MARVIS je jedno od glavnih postignuća Ludovica Martellija, tvrtke posvećene kozmetici i proizvodima za osobnu higijenu i brijanje. Izraz talijanske izvrsnosti, osnovan je u Firenci 1908. godine i danas stvorio robne marke poput Proraso – što je dovelo do njegove slave kao vodeće talijanske marke proizvoda za brijanje – Tenax, Sapone del Mugello, Valobra, Floïd, Batist, Kaloderma, Schultz, Oxy, Adorn, Prokrin i Erbaviva. Tvrtka koja i danas uživa u stalnom rastu, s poviješću vrijednosti, stručnošću u proizvodnji i narativima s kojima potrošači mogu identificirati.