Blagdanski slatki specijaliteti koje možete naći u Magnoliji

| Wine and dine |

Omiljena zagrebačka slastičarnica Magnolia oduševljava delicijama i blagdanskim uređenjem koje odiše duhom svjetskih metropola

Božićna čarolija omiljene zagrebačke slastičarnice Magnolia i ovoga adventa oduševljava sve koji uživaju u božićnom duhu i finim slatkim zalogajima. U najljepšem mjesecu u godini, Magnolia svojim posjetiteljima priprema pravu raskoš za nepce, sve standardne torte i slastice po kojima su poznati, ali i posebne božićne kolače koji će krasiti brojne domove i blagdanske stolove.

Magnolia slastice Božić 2022

Magnolia je pripremila poseban božićni izbor kolača, torti, pralina i čokolada koje se mogu naručiti, kako bi svatko na blagdanskom stolu mogao imati slatke i profinjene delicije iz snova. To je ujedno i divan poklon za drage ljude koji će vašem prijateljstvu dati šarmantnu slatku notu. Tako ćete ovih blagdana više vremena moći posvetiti jedni drugima i opušteno uživati u zajedničkim trenutcima.

Magnolia slastice Božić 2022

Božićna čarolija iz Magnolije

U božićnoj ponudi su Magnolia medene kućice koje sami ukrašavate kod kuće, kutija s šest cupcakesa, božićna kutija koja je kombinacija mini torte i sedam cupcakesa, fine ručno rađene praline, ručno rađena čokolada, božićni keksi, Slatka poklon kutija u kojem su macaronsi, brownie, kolačići, lješnjaci u čokoladi, praline i čokini te Standard kutija božićnih kolačića. Za posebne blagdanske prilike možete naručiti i vrlo efektnu Pavlova tortu, Bijelu tortu s motivom laneta, Zelenu tortu u obliku vijenca ili tortu ukrašenu patuljcima.

Magnolia slastice Božić 2022

"Božićni blagdani su period godine koji mi u Magnoliji jako volimo, period kad su svi sretni i žele darivati sve one koje vole. Nama je ovo deseta godina poslovanja pa, iako oko nas vlada velika užurbanost, mi radimo mirno, s puno poštovanja prema svom poslu, tradiciji, običajima i s puno ljubavi prema slasticama i divnim ljudima koji nam se cijelo desetljeće s punim povjerenjem vraćaju", rekla je Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnica Magnolia.

Magnolia slastice Božić 2022

Božićni duh svjetskih metropola

Magnolia svakog adventa ima jedan od najljepše ukrašenih zagrebačkih izloga, a ove godine Magnolia u Centru Kaptol božićnim ruhom oduševljava sve koji dolaze po svoju dozu božićnih delicija. Divno dekorirana Magnolia u Kaptolu pravo je mjesto za ukusan brunch s ljudima koje volite, kolač i kavu s dragim prijateljicama, tople i hladne koktele s veselim društvom i puno uživanja u prekrasnom božićnom ambijentu.

Magnolia slastice Božić 2022

Na ulazu u slastičarnicu goste dočekuju veliki orašar, mirisne zelene grane i vesele božićne kuglice, a u slastičarnici ih čekaju mirisi sretnog djetinjstva, svježe pečenih kolača i keksića. Cijeli je prostor ukrašen ukusnim blagdanskim dekoracijama, medenim kućicama, keksićima, orašarima, a tu je i profinjena torta koja ne priznaje zakone gravitacije.

Magnolia slastice Božić 2022

Bajkovita scenografija čini ovo mjesto najboljom zagrebačkom lokacijom za tople koktele koji donose zimsku čaroliju, poput Bailey's Hot Choco, Raspberry Hot Chocolate, Johnnie Talks, Royal Wedding ili Gin Toddy, a tu su i klasici, Margarita i Martini, ali ovoga puta u posebno začinjenom izdanju.

Magnolia slastice Božić 2022

Magnolijina tvornica sreće

U Magnolijinom je kolektivu cijele godine vrlo užurbano. A kako i ne bi bilo kada svakodnevno trebaju ispeći i ukrasiti velike količine torti i drugih slastica kako bi opskrbili svoja četiri prodajna mjesta i usto napravili sve one prekrasne torte koje plijene pažnju na proslavama, krštenjima, vjenčanjima, rođendanima i korporativnim događanjima.

Magnolia slastice Božić 2022
Magnolia slastice Božić 2022

U Magnoliji je svoje omiljeno radno mjesto našlo puno vrsnih slastičara i pomoćnih slastičara, a narudžbi je iz godine u godinu sve više. Blagdanski period je posebno čaroban jer se u prosincu pripremaju stotine  kilograma domaćih kolača, prže se i melju ogromne količine lješnjaka, blanširaju ne nebrojeni bademi, peku se najfinije slastice s puno ljubavi i pažnje. A sve to kako bi Božić svima bio mirisan i sladak dio godine.

Magnolia slastice Božić 2022
Magnolia slastice Božić 2022
Magnolia slastice Božić 2022
Magnolia slastice Božić 2022