Binimoto Party Set donosi gastronomski simbol Japana u vaš dom

| Wine and dine |

Binimoto party Set

Zahvaljujući Binimoto Sushiju, stanovnici Zagreba od sad u gastronomskom simbolu Japana te deliciji koju mnogi smatraju najzdravijom i najukusnijom hranom na svijetu, mogu uživati u vlastitom domu sa svojim najbližima ili iznenaditi goste na svim vrstama proslava. Binimoto Sushi je, naime, predstavio novi proizvod u ponudi – Binimoto Party Setove, koji se mogu naručiti „za van“. Riječ je o posebno osmišljenim setovima koji se sastoje od 60, odnosno 67 komada različitih vrsta sushija, uz dodatke soja umaka i wasabija.

Binimoto party Set

„Nakon godine dana poslovanja u Zagrebu prepoznali smo želju naših vjernih gostiju koji u sushiju žele uživati i u vlastitom domu ili na zabavama koje organiziraju za obitelj, prijatelje i poslovne partnere. Iz tog smo razloga osmislili dva cjenovno prihvatljiva Party Seta koja sada mogu naručiti za van, a mi ćemo im ih dostaviti na željenu lokaciju spremne za serviranje“ – izjavio je Davor Bienenfeld, vlasnik Binimoto Sushija.

Kako pripremiti tri vrste sushija - hosomaki, uramaki i nigiri - okupljenima je demonstrirao chef Alen Košćak, koji je i detaljnije predstavio sastav Binimoto Party Setova. Tako se u Binimoto Party Setu 1, dostupnom za 299 kuna, nalazi 67 komada različitih vrsta sushija, dok se u Binimoto Party Setu 2, dostupnom za 399 kuna, nalazi 60 komada sushija s naglaskom na nigiri. Oba Seta dostavljaju se uz dovoljne količine soja umaka i wasabija.

Binimoto party Set

Osim Binimoto Party Setova predstavljena je i ponuda gotovih toplih azijskih jela, koja uključuje ramen (kineski rezanci u krepkom temeljcu od svinjetine i piletine, servirani s pečenom svinjetinom, enoki gljivama, mladim lukom te kuhanim jajem), pileća juha (s povrćem, kineskim rezancima i pilećim mesom, začinjena sojom, mirinom i koncentratom dashi) i pad thai (rižini rezanci iz woka sa stir fry piletinom, povrćem i sojinim klicama, začinjeni umakom pad thai i kikirikijem).

Binimoto party Set

Binimoto Sushi prvi je hrvatski lanac take away i dostave sushija, pripremljenog od visokokvalitetnih namirnica strogo kontroliranog podrijetla i u najstrožim higijenskim uvjetima. Koncept Binomoto Sushija spaja dva, na prvi pogled, suprotna koncepta – zdravu i brzu prehranu – s ciljem da svima koji zbog poslovnih i privatnih obveza nemaju mnogo vremena omogući zdrav i istovremeno ukusan obrok.