Last minute Valentinovo u Zagrebu: gdje otići na večeru?

| Guide |

Ljubavni par

Valentinovo - najromantičniji dan u godini, a mnogi od nas još uvijek nismo osmislili nikakav plan. Cvjećarnice rade nikad bolje, trgovine poklonima također, a u restoranima telefoni ne prestaju zvoniti. S obzirom da je Dan zaljubljenih ove godine pogodio sredinu tjedna, najvjerojatnije ćete otići na dobru večeru i/ili u kino. Iako je možda većina restorana rezervirana danima unaprijed, mi vam donosimo listu najromantičnijih i najboljih mjesta gdje možda možete još uhvatiti stol za dvoje. 

Klikom na ime restorana odvest će vas do potpune ponude koju pružaju na najzaljubljeniji dan u godini.

Pod Zidom uvijek nudi zanimljivu ponudu, a pogotovo kada je u pitanju nekakvo slavlje. "U 20h smo potpuno popunjeni, imamo još nešto mjesta u 18h i u 22h! Rezervirati možete na broj 0993253600."

U povodu Valentinova hotel Esplanade za zaljubljene parove priprema romantičnu večeru u restoranu Zinfandel's, ljubavne koktele i zavodljive slastice u Esplanade baru, Moët & Chandon Love Table u Le Bistrou te raskošnu ponudu s noćenjem. 021 355 135.

Za one parove koji obožavaju sport, Brewbites je pripremio posebnu ponudu za Valentinovo. "Samo bi napomenuli kako smo mi u Brewbitesu prije svega romantici. Brewbites Valentine's Day menu - zakrčite ljubavne žile :) Cijena Valentine's Day menija je samo 88,00 kn - rezervirajte svoja mjesta sto prije! 01 4820 800."

Provedite romantičnu večer uz svijeće na Dan zaljubljenih u OXBO restoranu. "Za vas smo pripremili dva jelovnika uz čašu pjenušca, a na vama je samo da izaberete ovisno o tome jeste li ljubitelj mesa ili ribe... 01 6001 914."

Soul i jazzy evergreeni za nezaboravan provod u Vinodolu na Dan zaljubljenih. "Mangroove je prespektivan domaći band koji svojim autorskim repertoarom polako ali sigurno hara top ljestvicama. Za dan zaljubljenih, uz vrhunsku hranu, Vinodolite i Željki Veverec, koja vas časti svojim baršunastim vokalom u pratnji udaraljki i sintisajzera. 01 4811 427."

Bulldog je za vas ovog Valentinova pripremio savršen jelovnik kojemu nećete moći odoljeti, stoga brzo nazovite 01 400 2077 i oduševite svoju bolju polovicu fantastičnim Valentinovo jelovnikom.

Voncimer odlučio je pripremiti nešto fantastično. "Senzacionalna najromantičnija večera u stilu jedne od najmoćnijih ljubavnih priča na svijetu. 14. veljače u 20:00h chef restorana Voncimer nadahnut klubom Čitaj knjigu napravit će povijesnu rekonstrukciju večere iz najpoznatije knjige "Ana Karenjina" u modernom stilu. 01 7988 374."