Zavirite u novu Villu čarobnog istarskog resorta San Canzian!

| Living |

San Canzian resort, Istra

San Canzian Village & Hotel, luksuzni je hotel koji se smjestio u šarmantnom selu Mužolini donji, na pola puta između Buja i Grožnjana.

San Canzian postao je sinonim za promjene u hrvatskom turizmu i hotelijerstvu, a iskorake koje čini stavljaju još jednom Istru u sam vrh najpoželjnijih destinacija. U  želji da stalno rastu, evoluiraju i svojim gostima nude samo najbolje od najboljeg, San Canzian je i ove sezone izašao sa novitetom koji ovaj mali luksuzni hotel pozicionira u sam vrh hrvatskog hotelskog turizma.

San Canzian resort, Istra
San Canzian, nova Villa

Radi se o trosobnoj vili sa privatnim bazenom koja nudi svojim gostima privatnost, luksuz i jedinstveno iskustvo. Nova San Canzian Villa autohtona je Istarska kućica kojoj je dašak suvremenog luksuza dao potpuno novu dimenziju. Nezamjenjiva ljepota i tekstura drva i kamena stvaraju sklad već na prvi pogled, te kao cjelina odašilju jedinstven i originalan šarm, spajajući nespojivo, što je i glavno pravilo stila San Canziana.

Arhitekturu nove Ville potpisuje mlada i talentirana arhitektica Nika Serdar, a interijer naš poznati dizajner Boris Ružić koji je u ovom projektu od samih početaka. Cilj je bio zadržati određene izvorne arhitektonske elemente po kojima je Istra poznata pa je tako nova Villa samo djelomično nadograđena kako bi zaista ostala autentična i pružila gostima pravu istarsku emociju.

San Canzian resort, Istra
San Canzian, nova Villa

Stari kameni podovi, moderna kuhinja i autohtoni komadi namještaja stare istarske kuće zasigurno će vas osvojiti na prvu dok će ljepota netaknute prirode koja okružuje cijeli objekt stvoriti oazu mira idealnu za bijeg od svakodnevice. Villa se nalazi na samom ulazu u selo, ima poseban ulaz a prostire se na dva kata. Dok su u prizemlju kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, vanjska terasa i privatni bazen, na prvom katu nalaze se dvije sobe sa vlastitom kupaonicom a na zadnjem katu master soba koja također ima vlastitu kupaonicu.

Osim potpuno opremljene kuhinje u prizemlju, u svakoj sobi nalazi se i mini bar sa lokalnim proizvodima poput piva, vina i grickalica, Nespresso aparat za kavu, kuhalo za vodu te visoko kvalitetni čajevi. Gosti imaju mogućnost odabira posluživanja doručka unutar same Ville ili u Luciano restoranu koji se nalazi u glavnom objektu, dok se na poseban zahtjev poslužuje i vrhunski snack u bazenu na plutajućem pladnju sa selekcijom najboljih istarskih sireva i narezaka, osvježavajućim voćem, raznim namazima i slično. Ova autohtona ljepotica zasigurno će vam pružiti odmor iz snova kakav zaslužujete!