Zaljubite se u jesen s ovim eteričnim uljima

| Living |

Kako vrijeme nezaustavljivo leti, tako nam ljeto polako izmiče iz ruku. Iako nam to još možda nije na pameti, nakon što je ljetni režim kože uspješno savladan, vrijeme je da kožu pripremimo za hladne dane. Jesen donosi vjetrovitije vrijeme, svježije dane i dulje noći, čemu se koža mora prilagoditi, pa tako i način na koji je njegujemo. Zato pogledajmo kako se o njoj brinuti na jesen.

Eterično ulje plavog čempresa (Blue Cypress)

Eterično ulje plavog čempresa ulijeva snažan osjećaj samopouzdanja jer potiče zdrav izgled kože i kose. Dugogodišnje tradicije upotrebe za hidraciju suhe kože, ovo ulje svježih nota odličan je pratitelj sportskih aktivnosti na otvorenom.

Eterično ulje manuke (Manuka)

Eterično ulje manuke posjeduje zadivljujuća svojstva njege kože i noktiju koja umanjuju pojavu nesavršenosti kada ga nanesete na kožu. Ovo se ulje ističe velikom svestranošću primjene na koži – od pročišćavajućeg djelovanja do sposobnosti neutralizacije neugodnih mirisa.

Zbirka kolekcija Freedom Sleep i Freedom Release

Young Living, jedan od vodećih brendova eteričnih ulja, tijekom kratkog vremena nudi zbirku kolekcija Freedom Sleep i Freedom Release: izbor ulja posebno namijenjenih kada vam je uspostavljanje ravnoteže u životu glavni prioritet. U paketu ovih dviju kolekcija nalaze se ova eterična ulja:

Kolekcija Freedom Release

Freedom (15 ml) – okružite se složenom aromom ove mješavine eteričnih ulja da se nahranite pozitivnom energijom ili kombinirajte s drugim uljima iz kolekcije radi dodatnih blagodati.

Divine Release (15 ml) – odaberite topao miris ovog ulja kako biste se potaknuli da budete najbolja verzija sebe.

Joy (15 ml) – što od ovog spoja lepršavih eteričnih ulja očekivati nego da u vama zapali iskru radosti.

T.R. Care (15 ml) – duboko udahnite ovu rapsodiju mirisnih nota koje pomažu ukloniti emocionalne blokade kao što su strah i nesigurnost vraćanjem samopouzdanja i ravnoteže u vaš život.

Transformation (15 ml) – nanesite ovaj spoj začinskih, drvenastih eteričnih ulja na kožu kada ste negativne misli spremni zamijeniti onima koje vas uzdižu.

Kolekcija Freedom Sleep

AromaSleep (15 ml) – otvorite bočicu ove nježne simfonije snenih aromatskih nota da vas uljulja u san poput uspavanke.

Freedom (15 ml) – stopite ovo ulje s drugima iz kolekcije radi još prošaranijeg mirisa ili ga upotrijebite samostalno da si usidrite duh.

Inner Harmony (15 ml) – udahnite ovaj luksuzni blend kada ste u potrazi za ravnotežom i staloženošću.

Valor (5 ml) – osnažite se eksplozivnim mirisom hrabrosti koji prizemljuje.

Super B

Super B tablete sveobuhvatan su vitaminski dodatak prehrani koji pruža bioraspoložive minerale i svih osam vitamina B, koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije da se osjećate sjajno u pokretu. Super B sadrži Orgen-FA®, izvor folata prirodnog porijekla iz korice limuna i metilkobalamin, izvor vitamina B-12 koji ljudsko tijelo lako apsorbira. U sastavu se posebno ističu i eterična ulja muškatnog oraščića i biodostupni kelirani minerali, kao što su mangan koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije, selen koji doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i cink koji doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji. Super B pomaže u održavanju zdrave razine energije, podržava kardiovaskularne i kognitivne funkcije te ublažava osjećaj svakodnevnog stresa.

Digest & Cleanse

Posebno oblikovane za zdravlje probavnog sustava, Digest & Cleanse meke gel-kapsule oplemenjuju eterična ulja komorača, anisa, đumbira, limuna, kao i eterična ulja paprene metvice i kima koja imaju stoljetnu povijest upotrebe za blagu probavnu nelagodu.

Detoxzyme®

Detoxzyme je dodatak prehrani obogaćen različitim enzimima, prikladan za vegetarijance i poklonike keto-dijete, koji je posve oslobođen od umjetnih i sintetičkih sastojaka.

Australian Blue

Ovaj spoj eteričnih ulja pronalazi posebnu primjenu u podizanju duha. U bočici ovog proizvoda skladno se stapaju 16 eteričnih ulja, uključujući ono plavog čempresa koje se izlučuje destilacijom cijenjenog stabla Callitris intratropica, u Australiji poznatog i pod imenom sjeverni čempresni bor. Tamošnja domorodačka plemena njime se služe već tisućama godina. U druga ulja ovog proizvoda ubrajaju se ulja ylang-ylanga, cedra, bijele jele, geranija, grejpa, tandžerine, klasaste metvice, pelina, limete, limuna, okoteje, njemačke kamilice, plavog buhača i ruže. Plava boja ovog ulja potječe od spojeva azulen i kamazulen iz eteričnih ulja plavog čempresa i plavog buhača.

Više o Young Livingu saznajte na web-adresi https://www.youngliving.com/en_EU/.