Pronašli smo odlične ideje za božićne poklone u novootvorenom Lu&Co Gift Shopu na Zrinjevcu

| Living |

Lu&Co store

Bogato ukrašeni paketi privlače poglede iz lijepo ukrašenih izloga - baš kao i originalne ideje s potpisom Lu&Co Luxury Living Gift Shop-a. Ako nemate ideju što pokloniti osobi koja ima sve, ili se pak želite se zahvaliti poslovnim partnerima, tražite originalni poklon za važnu osobu u svojem životu… ili želite ideju što pokloniti sebi… - sve to i puno više smo pronašli na čarobnom Zrinjevcu u Lu&Co!

Lu&Co store

Dizajnirani Lu Gift Box

Kreativna ekipa ljubitelja unikatnih poklona, predstavila je svoje ideje za božićne poklone u novoj božićnoj kolekciji koja obuhvaća Golden Lu Xmas Box, koja uključuje Atelier Rebul prirodni božićni mirisni difuzor od jabuke i cimeta, te mirisnu cvijeću iz iste linije - kao i omiljeni Moët & Chandon bez kojeg ne može proći niti jedna proslava!

Lu&Co store

U ponudi su i Lu Gift Box Pink te Lu Black Premium, svaki pažljivo složen u kombinaciji s odabranom linijom poznatog brenda Ateliera Rebul, unikatnom svilenom maramom, parom naušnica ili kravatom. Volimo praktične i lijepe poklone, a luksuzna ručno rađena kutija kasnije vam  može poslužiti za čuvanje nakita, satova, dragih fotografija i ostalih bitnih sitnica.

Novi unikati komadi dizajnirani samo za Lu&Co

Lu&Co store

Cilj je ponuditi nešto drugačije i što se ne može naći na svakom koraku, zato su za Lu&Co domaći kreativci napravili sasvim posebne poklone - koje bi i sami rado pronašli ispod božićnog drvca!

Amalthea Jewerly osmislila je dizajn i predstavila komade nakita od mjedi i poludragog kamenja, tako elegantnih i nosivih za svaku prigodu. Uz naušnice, svoje mjesto su našle i narukvice.

Drago i poludrago kamenje bila je inspiracija i za nove rokovnike ekskluzivno napravljene za Lu&Co, čiji dizajn potpisuje Starbox Production i Fravero ProPhoto. „Jewel Collection“ dolazi i u četiri boje – ljubičasta kao ametist, plava kao lapis lazuli, tamno crvena kao rubin, te zelena kao žad. Osim toga, tu su i dva sasvim prigodna dizajna u Božićnoj kolekciji  - plišano crveni sa zlatnim zvjezdicama, te snježno bijeli s pahuljicama.

Lu&Co gift shop je i pet friendly, pa tako možete pronaći kolekciju prostirki i jastučića za kućne ljubimce, kozmetiku za pse, kao i Golden Lu rokovnik - čiji sav prihod se sakuplja do kraja godine kada će se donirati udruzi za napuštene životinje.

Brend 'Pozitivo Kreativo' predstavio je svoju Flow kolekciju – riječ je o oslikanim akvarelima sa zimskim motivima koji već krase neke od polica u lijepo ukrašenim domovima. Vintage kuglice, zagrebački fenjeri, borići… dolaze u okviru s dodatkom zlatnih listića zahvaljujući kojima je poklon dobio i na dodatnoj vrijednosti. Ako vam zatrebaju i božićne čestitke, i njih možete pronaći u Lu&Co. Već pogađate, svaka je ručno oslikana i pravo je malo umjetničko djelo!

Ručno su oslikane i Benkus svilene marame koje su zimskom kolekciji imaju zimske motive. Nosili je vi na torbi kao ukras, oko vrata kao šal, ili kao detalj upleten u kosi, podići će svaku kombinaciju. Ako još niste pripremili svoj adventski vjenčić, tu su maštovite dekoracije by Unikati Darija koje će upotpuniti atmosferu u domu, uredu ili kao prigodan poklon.

Lu&Co store

Naruči i online   

Lu&Co pokloni od sada su i na Woltu kada vam zatreba last minute poklon, a uskoro će biti dostupni i na webshopu https://www.luandcogiftshop.com/. Iskoristite uslugu BESPLATNE DOSTAVE u prosincu za sve narudžbe rezervacijom na mail luandco.shopzagreb@gmail.com.

Kao što su i najavili iz Lu&Co, svaki mjesec tu se pripremaju zanimljivi događaji na Zrinjevcu, a za sve dodatne info zapratite profil na Instagramu https://www.instagram.com/luandco.luxuryliving/ i Facebooku https://web.facebook.com/luandco.luxuryliving. Zavirite i vi u ružičasti svijet i inspirirajte se idejama za sasvim posebne poklone. Osigurajte poklone na vrijeme – bilo da je riječ o privatnim, ili poslovnim partnerima.