Posebno posuđe za iznimno luksuzne gozbe

| Living |

Gianni Versace bio je poznat po svojoj izdašnoj ljubavi prema luksuznom svemu i sve do najsitnijih detalja. Prije četvrt stoljeća talijanska modna kuća Versace sklopila je suradnju ili bolje reći pravo prijateljstvo s najboljim proizvođačem porculana poznatim po laganoj ruci i prekrasno oslikanim komadima, njemačkom tvrtkom Rosenthal.

U čast 25. obljetnice uspješne suradnje, stvorena je kolekcija za objed od izuzetne ljepote. Naravno sve dolazi s legendarnim klasičnim motivima modne kuće Versace.

U kolekciji se nalaze 25 predmeta od tanjura do šalica, ukrašenih ornamentima u dvije serije. Poznata Versace meduza izrađena je u posebnoj svečanoj verziji u srebru sa zlatnim naglaskom, Motivi La Scala del Palazzo, naprotiv, bogati su smaragdnom i breskvastom bojom i slični su elementima velikog stubišta u luksuznom milanskom dvorcu Gianni Versace.

Kolekcija će uskoro biti dostupna na službenim web stranicama modne kuće Versace i Rosenthalove online trgovine. Ako kojim slučajem imate koji ili bolje rečeno puno eura viška, dobro je znati da će šalica za čaj koštati 210 eura, a cijena tanjura počet će s cijenom od 339 eura.