Zavirite u najljepši dubrovački ured

| Interior |

Uredski prostori često nisu ništa više doli bijelih zidova i stolova i stolica. Najčešće nezanimljivi i ne inspirativni za rad zaposlenicima, no ima i onih koji se izdvajaju iz mase jednoličnih, čiji vas interijeri osvoje na prvu, i iz čijih prostora najčešće ne želite otići kući ni nakon kraja radnog vremena. 

Ured Socialneta u Dubrovniku

Jedan od takvih interijera je i ured tvrtke Socialnet u Dubrovniku, a zasigurno je najljepši dubrovački ured. Tvrtka Socialnet bavi se telefonskim komunikacijama, a zapošljava 200 zaposlenika. Ured im se nalazi u staroj tvornici duhana, a među Dubrovčanima je i danas znana kao zgrada 'Duhan'. Upravo to je i bila inspiracija arhitektima Sandri Luković i Vujadinu Vukmiroviću koji su industrijski dizajn udahnuli uredima i od njih napravili pravu oazu dobrog dizajna.

Ured Socialneta u Dubrovniku

'Od početka smo željeli dizajnom zadržati povijesni industrijski dizajn i slijediti priču tvornice koja je bila na tom mjestu, odati joj svojevrsni hommage. U tome smo, uz naše prijatelje arhitekte i uspjeli. Industrijski dizajn se u potpunosti sljubio sa zgradom i dobili smo cjelovitu priču.', rekao je Zejd Bilalović, vlasnik tvrtke Socialnet. 

Ured Socialneta u Dubrovniku

'Prostorom odišu chesterfield fotelje i kauči u konjak boji, željezni kovani radni stolovi i beton koji stvaraju pravi industrijski ugođaj, a dalmatinskim kamenom i drvom utoplili smo cijelu priču kako bi nas podsjećala na podneblje u kojem se ured nalazi.' dodao je njegov poslovni partner i suvlasnik, Alija Velagić.

Ured Socialneta u Dubrovniku

Moderno uređeni uredi u Dubrovniku, Zagrebu i Sarajevu velika su prednost zaposlenicima, no kvalitetan rad i mladi tim stručnjaka ono je što čini ovu tvrtku prepoznatljivom među konkurencijom. Njihov tim u stalnom je porastu, a trenutno u uredu u Zagrebu zapošljavaju dodatnih 30 zaposlenika na novom projektu.

Ured Socialneta u Dubrovniku