Uredite svoj dom cool rasvjetom izrađenom po vašoj mjeri

| Interior |

Nakon otvorenja trgovina u Rimu, Milanu, Parizu i Bruxellesu, Creative Cables stigao je i u Zagreb!

Ovaj inovativan brend koji nudi prepoznatljiv talijanski dizajn i proizvodnju u Italiji omogućit će vam jedinstven koncept uz kojeg sami stvarate svoja rasvjetna tijela, u bilo kojem prostoru, te tako dobivate jednu sasvim drugačiju dimenziju.

Creative Cables omogućuje individualiziran pristup svakom rasvjetnom tijelu, a kupci sami biraju dijelove lampi, izgled kablova i sve ostale komponente od kojih slažu svoju idealnu rasvjetnu kombinaciju. Uz velik izbor gotovih proizvoda, dostupne su komponente za izradu stropnih, zidnih, podnih ili stolnih lampi.

Guido Parenzan, product development manager Creative Cablesa, izjavio je: „Drugačiji smo jer su naša rasvjetna tijela u potpunosti prilagodljiva željama i idejama kupaca. Neprestano nas vodi želja da potičemo kreativnost i zato korisnicima iznova stavljamo na raspolaganje nove zanimljive komponente od kojih lako mogu složiti originalnu lampu za sebe ili oduševiti drage osobe. Jedino ograničenje je vaša mašta“.

Trgovina Creative Cables svečano je otvorena na zagrebačkoj Trešnjevci, na adresi Nova cesta 109, a Tatjana Zormanić, direktorica tvrtke DU-MA, koja u Hrvatskoj zastupa Creative Cables, rekla je: „Kad se spoje vaša mašta i talijanski dizajn mogućnosti su gotovo bezbrojne. Ponosni smo što je i Zagreb od sada na listi gradova u kojim je Creative Cables prisutan i što ćemo i zahtjevnim zagrebačkim kupcima omogućiti da u svoj dom unesu vlastitu lampu koja nosi talijanski potpis“.

Većina proizvoda kompanije Creative Cables dizajnirana je i proizvedena u Italiji, a kompanija neprestano surađuje s poznatim dizajnerima, kako bi omogućila spoj modernih i tradicionalnih komponenti za različite stilove uređenja, ali i za potrebe svakog dizajnerskog ili arhitektonskog projekta.

Creative Cables je kompanija koja je osnovana 2014. godine u Torinu te je već prisutna u 20 zemalja svijeta. Također, Creative Cables su se prošle godine našli na listi uglednog Financial Timesa kao jedna od najbrže rastućih europskih kompanija.

Kupci diljem svijeta, isto kao i mi, oduševljeni su mogućnošću da se kvalitetna i pristupačna talijanska rasvjetna tijela mogu kombinirati prema vlastitim željama i idejama, kako bi sami stvorili prostor u kojem uživaju.