Učinite svoj dom luksuznijim uz ovih 5 trikova

| Interior |

Instagram/ @jassimalay

Vaš dom je mjesto na koje se povlačite na kraju svakog dana.

To je vaš dvorac, vaša tvrđava, mjesto na kojem provodite najviše vremena i u kojem gradite svoju obitelj. Dakle, vaš dom je vaš "siguran prostor" te zato ima smisla da svoj dom želite učiniti što ljepšim i privlačnijim.

Prilikom uređenja interijera svi se, ponekad, znamo previše zaigrati ili, suprotno ome, upadnemo u manjak inspiracije.

U nastavku možete pronaći 5 trikova kako, svoj dom, učiniti  luksuznijim i dostojnim wow efekta drugih kada vam dođu u goste.

Odlučite se za luksuzne tkanine

Tkanine imaju najveći utjecaj na sobu. U mnoštvu prodavaonica kućnih potrepština, koje trenutno imaju veliki fokus na interijer, možete pronaći stvarno lijepe materijale. Od onih sa slojnih teksturama od posteljina i najmekših jastuka.  Ispravna tkanina može učiniti vašu sobu da izgleda i da se osjeća raskošno po povoljnoj cijeni.

Očistite nered

Potrudite se na vidjelu imati što manje stvari. Ako u vašem prostoru vlada kaos zbog previše stvari, nikada nećete postići luksuzan izgled doma. Pokušajte sve stvari vratiti na njihovo mjesto nakon korištenja kako bi zadržali čist i privlačan izgled.

Manje je uvijek više

Kada je u pitanju uređenje doma, za luksuzan izgled, trebali bi gravitirati minimalističkom pristup uređenja. Otvoren prostor s minimalnom količinom namještaja može se nadoknaditi bojama. Neutralni tonovi pružaju opuštajuću atmosferu, a gravitirati bi trebali prema  sivim, bijelim i ekru tonovima.

Simetrija je ključna

Središnja točka vaše prostorije trebala bi biti najveći komad namještaja manjim komadima. Na primjer, široki četverokutni ležaj, u spavaćoj sobi, koji je sa svake strane okružen istim noćnim ormarićima na kojima se nalaze moderne kromirane lampe, odmah privlači pažnju i daje wow faktor.

Igrajte se s teksturama

Dodavanje teksture vašoj sobi na dodacima jednostavan je način za oživljavanje i stvaranje luksuznog interijera. Od tapeta, letvica i tepiha, preko jastuka i ogledala, svi oni dodaju različitu teksturu i sloj vašoj prostoriji. Poigrajte sam se s teksturama i eksperimentirajte s bojama koje inače ne biste koristili.