Trendovi koji stvaraju nered u domu

| Interior |

Vizualni nered utječe na to kako naš dom izgleda, a postoje stvari koje čine da vaš prostor izgleda neurednije i natrpanije nego što zaista jeste.

Tu je posebno riječ o must have ukrasnim predmetima koji zapravo nemaju neku funkciju osim što izgledaju veoma lijepo i samo zauzimaju prostor.

Donosimo vam 3 trenda koja viđate na Instagram profilu svjetskih blogera, a koji zapravo samo stvaraju nered.

Namještaj jarkih boja
Skupo je, u trendu je, ali će iz njega izaći za tren oka. Ako želite unijeti boje i dinamičnost u vaš dom, bolje to radite uz pomoć dodataka kao što su jastuci, tepisi, slike, vaze s cvijećem i slično. Mnogo je zanimljivije, a u svakom slučaju dugotrajnije, ali i lako zamjenjivo. Sigurno će vam lakše biti izdvojiti svotu novca za novu jastučnicu, nego za novu fotelju ili ormar.

Puno jastuka
Bilo da je to planina jastuka na vašem krevetu ili hrpa jastuka na vašem kauču, je li nekome zaista potrebno toliko? Nekoliko dodatnih ukrasnih jastuka omogućava udobnije sjedenje, ali svi znamo da hrpa jastuka završi na podu kada dođe vrijeme za leći. Zadržite nekoliko koji će zaista imati funkciju udobnijeg sjedenja, a ostalih se riješite.

Radovi na zidu
Radovi na zidu, bilo da se radi o tapetama, kombinaciji boja ili nekoj drugoj varijanti, na ljestvici trendova kreću se najbrže. U jednom trenutku je in, a već u drugom totalni out.