Ovaj ružičasti restoran morate vidjeti

| Interior |

Ako uživate u toplim filmskim pričama Wesa Andersona i zaljubljeni ste u živopisnu estetiku i bajkovite arhitekture koja krasi gotovo sve kadrove njegovih genijalnih ostvarenja, onda budite sigurni da smo pronašli savršenu destinaciju za vas.

Pink Zebra restoran smješten u središtu Swarup distrikta u Indiji djelo je arhitektonskog studija RENESA, a dizajneri su inspiraciju za njegov nesvakidašnji izgled pronašli u magičnom i nadrealnom svijetu kultnog američkog redatelja poznatog po filmovima “The Grand Budapest Hotel”, “Fantastični gospodin Fox” i “Otok pasa”.

Zidovi, plafoni od greda, slike, namještaj i dekorativna rasvjeta unutar ovog neobičnog, lukovima ispresijecanog prostora na dva kata, uključeni su u stvaranje harmonične igre nježne ružičaste boje i upadljivog zebra printa, koja se nastavlja i na lounge bar na otvorenoj terasi restorana. 

 U galeriji pogledajte objekt čiji magični dizajn, uz impresivnu gastronomsku ponudu sastavljenu od specijaliteta lokalne i internacionalne kuhinje popravlja raspoloženje svih znatiželjnih posjetitelja.