Odličan trik pomoću kojeg će vaš dom mirisati kao iz bajke

| Interior |

Kako napraviti homemade osvježivač zraka?

Dom je mjesto gdje provodimo najviše vremena stoga je vrlo bitno da se u njemu osjećamo ugodno i sigurno. Dom je naše malo utočište od ostatka svijeta i baš je zato vrlo bitno učiniti ga što bojim odnosno prilagoditi ga našim željama i potrebama.
Budući da u kući provodimo puno vremena te obavljamo mnoge aktivnosti poput kuhanja, vježbanja, spavanja nije za čuditi ako zrak u našoj kući ili stanu postane zagušljiv te poprimi neugodan miris.
Neugodan miris nitko ne voli, a mi smo otkrili odličan trik kako se riješiti neugodnih mirisa te osvježiti zrak u vlastitom domu.
Ne zaboravite da je provjetravanje vrlo bitno stoga otvarajte svoje prozore i prozračujte prostorije često pogotovo u ovo doba korone i gripe.

Kako napraviti homemade osvježivač zraka?


Osim provjetravanja tu su i parfemi za kuću koje možete kupiti u dućanima, ali i odličan homemade osvježivač zraka o kojem vam više otkrivamo u nastavku.
Kako bi osvježili zrak u kući to jest stanu potrebno je u jedan lonac uliti litru vode te tu vodu staviti na štednjak dok ne proključa. Kada voda proključa u nju je potrebno dodati jedan limun koji ste prethodno narezali na kriške također je potrebno dodati dvije grančice svježe mente i žlicu cimeta u prahu ili dva štapića cimeta. Ostavite vodu s dodatcima neka ključa minimalno pola sata, a mi vam garantiramo kako će vaš dom mirisati kao iz bajke.