Kako izgleda luksuzni dom omiljenog Jamesa Bonda?

| Interior |

 

Ljubitelji filmova o agentu 007 zasigurno se sjećaju luksuzne vile u u kojoj je boravio Pierce Brosnan tijekom snimanja nastavka "Tomorrow Never Dies". Glumac je sagradio za sebe upravo jednu takvu koju sada prodaje za vrtoglavih 100 milijuna dolara.

Brosnanovu vilu inspiriranu Bondovim filmom je dizajnirala njegova supruga Keelya Shaye Brosnan. Slavni par odgojio je na ovom imanju dva sina u posljednjih 18 godina.

No, kada su djeca odrasla, obitelj Brosnan se preselila  na Havaje. "Volim Malibu, on je u mom srcu, ali ovih dana naš dom je ovdje na otocima", rekao je glumac.

Vila u azijskom stilu koja se prostire na više od 1.100 kvadratnih metara nazvana je "Kuća orhideja". Luksuzno imanje posjeduje oko 36 metara dugu privatnu plažu uz ocean.

Glumac je zemljište na kojem je izgrađena vila kupio 2000. godine za otprilike 5,1 milijuna dolara, a poslije i susjedno za 2,2 milijuna dolara. Brosnani su angažirali arhitekte Ralpha i Rossa Andersona da im na zemljištu sagrade kuću nadahnutu njihovim putovanjima Tajlandom gdje su se, kako kažu, zaljubili u arhitekturu.

"Kuća orhideja" građena je skoro jedno desetljeće, ali rezultat je zaista očaravajući.

Glavna prostorija u vili prostire se na nevjerojatnih 370 metara kvadratnih, a u njoj su smješteni kamini, umjetnički atelje i prostrana paluba s pogledom na ocean. U vili se mogu naći i kino dvorana, bar, kao i spremište za otprilike 200 boca vina te pet spavaćih soba i 14 kupaonica.

Sve fotografije ove očaravjuće vile pronađite u našoj galeriji.