Novi moderan bar u Zagrebu

| Interior |

Smješten u sklopu nove luksuzne stambene zgrade u Cvjetnom naselju, novi Egoist bar je dizajniran da bude udobno i urbano mjesto za svakog. Svojom prostranošću i modernim dizajnom u kojem su kombinirani industrijska arhitektura i bakreni detalji te sjajni sivi tonovi prožeti posebnom rasvjetom navesti će vas da pomislite da se nalazite u nekom svjetski poznatom baru. 

Egoist bar

Modularnost interijera omogućuje lako i brzo pretvaranje iz dnevne u večernju varijantu ili neko tematsko druženje i događanje. Barski dio začas postane mjesto za živu svirku i ples u kojem se možete okupiti oko koktel-stanice i uživati u čarolijama koktel majstora i atraktivnim koktelima. Osim toga, stilski odvojena cjelina s visokim staklenim stijenama lako postane prostor za razna privatna događanja ili poslovne evente.

Egoist bar

Dizajn interijera potpisuje arhitektica Ana Popović Vujović koja je Egoist bar Cvjetnoosmislila kao kombinaciju modernog dizajna i industrijske arhitekture, no unatoč industrijskom štihu, prostor djeluje toplo, gostoljubivo i raskošno s druge strane. 

Egoist bar

Od dosadašnjih barova iz ovoga lanca Egoist bar Cvjetno izdvaja se s posebnom brunch ponudom – danskim „open-faced“ sendvičima (smørrebrød) koji se svježe pripremaju na kruhu s više vrsta sjemenki. Svidjet će vam se informacija da se taj zdravi kruh posebno izrađuje za Egoist bar Cvjetno u popularnoj gradskoj pekarnici Korica. Inačeiječ je o trećem u nizu od Egoist barova koje vlasnik uspješno gradi već više od dva desetljeća.  

Egoist bar