Neodoljive ideje kako ukrasiti zidove za Božić

| Interior |

Ukrašavanje kuće u iščekivanju Božića gotovo je jednako zabavno kao i otvaranje poklona na božićno jutro.

Bez obzira da li vam dolaze gosti na blagdansku zabavu ili želite potaknuti blagdansko raspoloženje i ukrasiti svoju kuću za svoju obitelj, božićna dekoracija uključivanjem tradicionalnih ukrasa svake je godine obvezna.

Ideje za dizajn savršenog božićnog drvca ili ulaznih vrata možemo pronaći na svakom koraku, ali ako malo bolje razmislite jedna od najvećih površina u vašem domu koja žudi za ukrasima su vaši zidovi.

Od vijenca ispunjenih bobicama do upečatljivih ukrasnih displeja, dekoriranje zidova jednostavan je način da prigrlite blagdanski duh na koji često zaboravljamo, a u nastavku možete pronaći nekoliko ideja kako ih ukrasiti.

Tradicionalna signalizacija

Ljubiteljima tradicionalnog božićnog dekora preporučujemo vješanje tradicionalnih božićnih natpisa, poput onoga na kojemu piše "Merry Christmas".

Instagram/@laurenscosyhome

Vijenci s bobicama

Bilo da se radi o vašoj dnevnoj sobi ili ulaznim vratima, vaš prostor može imati koristi od zida obloženog vijencima ispunjenim bobicama.

Instagram/@pani_z_wilka

Vintage naglasci

Kao u i svakodnevnom uređenju doma, tako i u ovom blagdanskom vintage komadi dodaju poseban šarm. Potrudite se pronaći vintage ljestve, koje možete ukrasiti lampicama ili tradicionalnim božićnim ukrasima, ili potražite stare saonice koje ćete prenamijeniti u novu policu.

Instagram/@lovemyhome24

Izložite čarape

Dodajte osobnost praznom zidu vješajući trio stilskih božićnih čarapa.

Instagram/@hi.annalouise

Lampice

Svi cijenimo prava božićna drvca, ali ako živite u malom prostoru, to vjerojatno nije najpraktičnija opcija. Umjesto toga, razmislite o osvijetljenom božićnom drvcu napravljenom od lampica, koje se lako može napraviti na zidu dnevne sobe.

Instagram/@manuhomeandlife