Na kojem komadu namještaja ne biste trebali štedjeti pri uređenju doma?

| Interior |

Instagram/@lydiaemillen

Uređivanje kuće je baš poput stvaranja savršene garderobe.

Ključno je pronaći savršen spoj komada viših i nižih cijena koji kada se spoje daju skup i zaokružen izgled.

Ali jeste li se ikada zapitali na što biste se trebali potrošiti najveći iznos prilikom uređivanja i gdje možete uštedjeti? Jesu li završni detalji ono za što biste trebali izdvojiti većinu novca ili bi upravo na tome trebali smanjiti troškove?

Postoji previše pitanja koja vas samo mogu zbuniti. Zato u nastavku pročitajte koji je ključni komad namještaja na kojem nikako ne biste trebali štedjeti i koje komade treba kupovati na internetu ili u antikvarijatima.

Nikada nemojte štedjeti na sofi. Ona je središte svakog doma. Puni jastuci i raskošne tkanine savršeno se uklapaju u dobro napravljenu sofu. Nemojte ju podcjenjivati jer će dobra sofa oživjeti vaš dom te će od bilo koje obične sobe napraviti izvanrednu prostoriju.

Koristite internet kako biste otkrili sjajne proizvođače namještaja i dizajnere te kako biste pronašli inspiraciju za svoju prostoriju. Brendovi poput H&M Home-a i Zara Home-a imaju prekrasne komade za stvarno povoljne cijene.

Od velikog namještaja do sitnih komada poput ukrasnih ladica, knjiga za stolić, biljaka, mirisnih svijeća do ogledala i umjetničkih djela. Sve to može poslužiti tako da vašoj sobi pruži luksuzan osjećaj u pola cijene.

Novac možete uštedjeti na puno različitih načina, uključujući crtanje inspiracije od skupih dizajnera prije nego što napravite " uradi sam " projekt i stvorite svoju, povoljniju, verziju.

Također, možete miješati i slagati skupe i jeftine stvari. Na primjer, možete kupiti biljke s vaše lokalne tržnice i upotpuniti ga trendi posudama iz prodavaonice.

Alternativno se uputite u lokalni dućan rabljenih proizvoda kako biste pronašli komade poput nevjerojatnih knjiga za stolić za kavu, tacna ili svijećnjaka.