Luksuzni interijer Himmapana Ville na Tajlandu

| Interior |

 

Studio Himmapana nedavno je završio izgradnju luksuzne rezidencije Himmapana Villa smještene na plaži Kamala, u srcu Tajlanda.

Kuću nazvanu Himmapana Luxury Pool Villa karakteriziraju strukturni atributi koji su istovremeno moderni i rustični, a glavne teme koncepta su bile povratak prirodi i stvaranje jedinstvenog opuštajućeg iskustva.

Primarni zadatak dizajna bio je stvoriti gostinsku kuću koja je povezana s lokalnim okruženjem i koja pruža izvornu atmosferu uz upotrebu modernih arhitektonskih elemenata. Sekundarni zadatak bio je stvoriti prostor za vrt koji je sjedinjen s interijerom i može biti jedan od glavnih prostora u kući.

Zelene biljke daju osjećaj prirode u ovom profinjenom prostoru, filtrirajući svjetlost i konstruirajući vizualni most između vanjskog i unutrašnjeg prostora. Cilj geometrije i korištenja tradicionalnih materijala za potrebe izgradnje ovog izdanja bio je povezivanje dizajna s duhom Tajlanda uz maksimalno očuvanje prirodnog ambijenta.

Posebnost ove nagrađivane Himmapana Ville je fantastičan pogled na privatni bazen koji se pruža iz spavaće i dnevne sobe.

U fotogaleriji pogledajte fotografije Himmapana Ville u kojoj se boravak može rezervirati putem online platforme Booking.