Ikeina nova kolekcija namještaja postala je viralna

| Interior |

Varmblixt kolekcija; Ikea

Švedski brend namještaja Ikea etablirao se kao jedan od vodećih brendova kada je u pitanju uređenje doma. Ikea je desetljećima no.1 destinacija prilikom kupnje namještaja.

Varmblixt kolekcija; Ikea

Više je razloga tomu, ali omjer cijene, kvalitete i dizajna u Ikei je zaista odličan. Ikea je nedavno izbacila novu proljetnu kolekciju. Naime riječ je o limitiranoj kolekciji koja je nastala u suradnji dizajnericom Sabine Marcelis.

Varmblixt kolekcija; Ikea

Varmblixt kolekcija postala je pravi hit na društvenim mrežama što i nije čudno je kolekcija je zaista genijalna. Kolekcijom prevladavaju tople boje, poput narančaste, te zaobljene linije.

Varmblixt kolekcija; Ikea

Iako kolekcija obiluje odličnim komadima za uređenje doma, dva komada su se nekako najviše istakla odnosno postala su najpopularnija na društvenim mrežama. Prvi je obla posuda vrlo specifičnog, a opet vrlo jednostavnog dizajna, u narančastoj boji. Jednaku pažnju privukle su i koktel čaše na vrlo visokom stalku.

Varmblixt kolekcija; Ikea

Želite li oplemeniti svoj dom cool detaljima požurite u Ikeu jer vjerujemo kako će se Varmblixt kolekcija rasprodati brzinom svjetlosti.