Ikea trik za stolić za šminkanje izrađen po mjeri

| Interior |

Svi sanjamo o  obnovi prostora u kojemu živimo i stvaranju interijera iz snova.

Ali, nažalost, stvarnost ne odražava, uvijek, sve ono što smo zamislili ili spremili u mape za inspiraciju na svojim mobilnim telefonima.

Lijepo uređen prostor je stvar kojoj svi težimo, a o ne mora nužno iti nešto na što trošimo veliki iznos novca.

Uz pomoć pametnog razmišljanja svi možemo sami stvoriti lijepe i korisne komade namještaja koji su u skladu s našim proračunom.

Ikea trikovi su sjajan način da se upravo to i učini. Bilo da se radi o pretvaranju  ormarića za knjige u ugrađeno spremište ili o izradi stola iz dvije komode; uvijek postoje načini pretvaranja ovog sklopi sam  namještaja u komade po mjeri.

Najnoviji trik koji je na društvenim mrežama privukao veliku pozornost je adaptacija, EKBY ALEX , zidne police s dvije ladice u toaletni stolić.

Instagram/@ikea_lover_shop

Opis proizvoda glasi: "EKBY ALEX ti omogućava držanje omiljenih stvari na otvorenoj polici te skrivanje stvari koje želiš imati nadohvat ruke u ladicama. Zahvaljujući stoperima, ladica ne može ispasti. "

Ladica je široka 119 cm i duboka 29 cm, što ju čini savršenom za postaju  za šminkanje, jedino što vam je potrebno je veliko ogledalo koje ćete ovjesiti iznad police, a sama polica kao prostor za spremanje šminke.

Instagram/@thuisbijmij

Cijena EKBY ALEXe je samo 299,00 kuna što ju čini savršenom opcijom za uređenje doma na budžetu. 

Instagram/@ikea_lover_shop