IKEA kolekcija koja slavi kolekcionara u svakom od nas

| Interior |

IKEA je pokazala da je pravi majstor u rješavanju problema odlaganja.

Sammanhang kolekcijom, IKEA se povezuje s emocionalnim aspektom čuvanja predmeta, posebice onih sitnica koje imaju sentimentalnu vrijednost i svoju priču, zbog čega ih sakupljamo i čuvamo. Te male, osobne kolekcije predmeta su način da izrazimo svoje „ja”.

Od malih elemenata, kakve su izložbene kutije do većih komada namještaja za odlaganje, Sammanhang slavi kolekcionara u svakom od nas, prihvaćajući i izlažući predmete koji su nam dragi. Ističući novu stranu IKEA linije za odlaganje, ova je kolekcija stvorena u suradnji sa sedam dizajnera i od različitih materijala.

IKEA

“U IKEI smo veoma dobri u odlaganju – volimo pronalaziti nova rješenja za pakiranje stvari na racionalan način. Sammanhang kolekcijom želimo dodirnuti emocionalnu stranu čuvanja dragih predmeta”, kaže James Futcher, kreativni direktor tvrtka IKEA.

Sammanhang kolekcija nije tu da vas osudi jer volite sakupljati stvari, niti želi ukrasti pažnju od vaše kolekcije. Tu je da postavi vašu kolekciju u prvi plan i tako istakne vaš kolekcionarski duh.

IKEA