Ideje za uređenje uskršnjeg stola

| Interior |

Modni ukus kao i ukus za uređenje životnog prostora razlikuje se od osobe do osobe. Neki vole minimalizam, neki vole šarenilo dok drugi vole monokromatski izgled, a pojedini su ljubitelji vintage stila. Budući da nam se bliži Uskrs i da će se mnogi od nas, sa svojim najmilijima, okupiti oko blagdanske trpeze mi smo Vam odlučili predstaviti neke od ideja kako bi mogli ukrasiti uskršnji stol.

Dekoracija uskršnjeg stola

S obzirom na to da nam je proljeće zakucalo na vrata i da se priroda probudila i zašarenila, upravo je to jedan od odličnih smjerova, kojim se možete voditi pri dekoriranju uskršnjeg stola. Volite li minimalistički stil onda je za vas kao stvorena staklena, prozirna vaza jednostavnog oblika koju možete napuniti vodom i ukrasiti nekim od proljetnog cvijeća, na primjer narcisima.


Ako ste ljubitelj raskošnijeg stila i ako se volite zaigrati onda će Vaš uskršnji stol biti prepun malih zečeva, pisanica, ali i cvijeća.
Dajte si mašti na volju, ukrasiti svoj uskršnji stol onako kako volite, jer jedemo i očima. Nadamo se kako će Vas naša galerija inspirirati za ukrašavanje Vaše blagdanske trpeze.