Ideje za instantni makeover spavaće sobe

| Interior |

Ideje za uređenje spavaće sobe koje se mogu primijeniti na na bilo koju spavaću sobu bez da oštećujete zidove, nanosite boje ili učinite bilo kakve trajne promjene onemogućavaju vam da napravite sobu po svojoj mjeri.

Ali to ne znači da ideja za dizajn vaše spavaće sobe ne može biti pretvorena u stvarnost.

Ako tražite simpatične, jeftine i, što je najvažnije, Instagram prihvatljive način kako svoju spavaćoj sobi dati vlastiti pečat, u nastavku pronađite 6 ideja za uređenje koje će vaš prostor podignuti na novu razinu.

Nabavite ploče na koje možete vješati slova kako biste ostavljali poruke

Vješanjem tzv. pegboard-a u spavaćoj sobi možete sami sebi ostavljati poruke kako ne biste nešto zaboravili, a možete si i ispisivati citate kako bi podigli svoje raspoloženje. Osim što je koristan, pegboard je i jako fotogeničan pa će lijepo izgledati u pozadini vaših fotografija.

Uložite u prekrivač kreveta

Osim što će vašoj sobi dati onaj homey osjećaj, pleteni prekrivači su korisni i kada dođe hladnije vrijeme ili kada samo želite odrijemati bez da raspremate cijeli krevet. Oni će svaku sobu učiniti zanimljivijom zbog svoje teksture te će izgledati efektno u prostoru.

Sobne biljke

Dodajte malo zelenila u svoju spavaću sobu uz pomoć biljaka koje se ne samo da pročišćavaju zrak, već i izgledaju zaista sjajno.

Lampice

Stvorite domaći osjećaj s vilinskim svjetlima koja će vašu spavaću sobu učiniti intrigantnom i simpatičnom.

Učinite svoj radni stol kreativnim središtem

Ako ste student ili radite od doma vjerojatno ćete provoditi puno vremena za svojim stolom pa biste ga, sukladno tome, trebali pokušati urediti. Stavite na njega inspirativne fotografije neku biljku i dobru lampu koja će vam pružate osvjetljenje u dugim noćima.

Shema boja

Za stvaranje sheme boja ne trebaju vam boje na zidovima.  Jednostavnim prilagođavanjem posteljine s tepihom i posteljinom te sitnicama na policama, lako možete stvoriti lijepu temu boja.