Detalj za kupaonicu koji nas je oduševio

| Interior |

Za sve one koji osjećaju nostalgiju za godinama kada su se vrtjele gramofonske ploče, dizajner studija Olympia Ceramica, Gianluca Paludi, dizajnirao je nešto će oduševiti sve ljubitelje vinila i gramofonskih setova.

Vinyl” je nova kolekcija umivaonika za kupaonicu zamišljena kao mješavina retro gramofona 70-tih godina i modernih DJ konzola.Kako bi novoj liniji proizvoda dao što autentičniji izgled, dizajner se pobrinuo da slavina podsjeća na ručicu koja nosi gramofonsku iglu, a dugmići za regulaciju tople i hladne vode izgledaju kao dugmići za podešavanje jačine zvuka.

Ne samo da Vinyl umivaonici podsjećaju na gramofon, nego je svaki opremljen ugradbenim zvučnicima i pojačalom kojim se upravlja preko Bluetootha, a tu su i karakteristična LED ogledala čija svjetla na vrhu i dnu podsjećaju na audio ekvilajzer.

Zahvaljujući ovoj krajnje nekonvencionalnoj i retro kolekciji, dizajn kupaonice je dobio potpuno novu dimenziju i sigurni smo da bi mnogi od vas uživali u jutarnjim ritualima uz zvuk dobrog starog vinila.