5 stvari koje svaka žena treba imati kod kuće

| Interior |

 

Instagram/@decoratividad

Vaš dom je odraz vašeg stanja uma, a ako živite u opuštenom, dobro uređenom prostoru, veća je vjerojatnost da ćete biti uspješniji i sretniji u drugim aspektima svog života.

Pročitajte koje smo korisne savjete pronašli o neophodnim stvarima za jedan dom, a koji možda nedostaju u vašem životnom prostoru.

Umjetničko djelo koje volite gledati

Dekoracije koje imate u kući ne bi trebale biti samo "u trendu" ili "moderne". On bi trebao biti komad koji vas usrećuje kad god ga pogledate.
Čak i ako dizajn interijera nije vaša jača strana, pobrinite se da imate barem jedno umjetničko djelo koje volite, bez obzira je li to fotografija koju je napravila sestra ili poznati slikar.Unošenje umjetnosti u dom ne samo da dodaje osobnost, nego će vas i usrećiti.

Biljke

Ne samo da ćete naučiti sebe odgovornosti i često zalijevati biljku, već ćete imati divnu dekoraciju za svaku prostoriju. Razmislite o nabavci nekih biljaka koje će dodati zeleni element vašem domu.

Stvari za posao od kuće

Čak i ako obično radite u uredu, vjerojatno povremeno dovedete i posao kući.
Naravno, ne trebate imati full ured kod kuće, ali pokušajte imati osnove koje će vam pomoći nadahnuti produktivnost ili vas organizirati kao primjerice držač laptopa ili planer.

Pouzdan usisivač

Vrijeme je da uložite u kvalitetniji usisivač, a metlu i posudu za prašinu koristite samo za manja čišćenja.
Ako vam to budžet dopušta, razmislite o bežičnom ili robot usisivaču koji će vam uveliko olakšati dnevne obveze.

Blender

Blender je ključan za pripremu raznih zdravih jela: može se koristiti za pravljenje ukusnih smoothieja, umaka, juha, preljeva za salatu, tijesta za palačinke... super uređaj koji spašava dan kad baš i nismo za pripremu kompliciranih jela.