5 novih trendova u uređenja interijera u 2019. godini

| Interior |

Instagram/ @homeadore

Malo promjene u vlastitom životnu prostoru su uvijek dobrodošle, a pametno je isplanirati ih par mjeseci prije nego ih realizirate.

Donosimo vam 5 ideja koje će za tri mjeseca biti aktualne kada je riječ o uređivanju životnog prostora. Saznajte koje bi se boje, materijali, detalji i namještaj zasluženo trebali naći u vašem domu.

Instagram/ @rockettstgeorge

Boja godine
Ne može se govoriti o dizajnu interijera, a da se ne odredi vodeća boja za tu godinu. U 2019. to će biti tamno mat zelena. Stiže na vrijeme kao odlična alternativa crnoj.

Instagram/ @rockettstgeorge

Boho stil
Boho stil nikada ne izlazi iz mode i opet će biti jedan od vodećih trendova. Boho stil u svaki dom unosi toplu atmosferu pa je uvijek pametno osloniti se na njega.

Instagram/ @rockettstgeorge

Neobični stropovi
Kako biste naglasili određenu prostoriju postoji veoma originalan način, a to je pažnju posvetiti dijelu koji većina zanemaruje. U pitanju je strop. Birajte između toga da ga obojite u određenu boju ili zalijepite tapete.

Instagram/ @rockettstgeorge

Zaštita okoliša
Bez obzira je li u pitanju korištenje recikliranih materijala ili upotreba raznih biljaka u dekoriranju prostora, važno je voditi računa o svojoj okolini pa neka se briga za očuvanje planete odrazi i na mjesto u kojem živite.

Instagram/ @rocketstgeorge

Zaobljeni namještaj
U šezdesetim godinama je doživio procvat, a sada je pravo vrijeme da se ponovno vrati na dizajnersku scenu. Govorimo o zaobljenom namještaju, a on se ne može vidjeti toliko često, što je razlog više da ga potražite.