Žuto-plava kombinacija nikad nije izgledala bolje

| Design |

Ovaj muževan dizajn interijera nudi sve što je čovjeku potrebno da se osjeća jakim, opuštenim i inspiriran kako bi i dalje istraživao svijet, no ono što ukupna atmosfera doma prvo prenosi na nas je sila. Žive boje, razigrana geometrija, dramatični kontrasti i odvažni umjetnički predmeti čine dom punim energije koji nema stilski rok tranjanja. Klasični komadi namještaja kao što su velike kožne fotelje i čvrsti drveni ormari predivno su ukomponirani sa suvremenim komadima kao što su čelični lusteri, pločice u obliku saća ili metalne slavine u kupaonici. 

Većina suvremenih domova koristiti blagovaonicu kao prijelazni prostor - njome se obično povezuje kuhinja s dnevnim boravkom, no u ovome domu to se odnosi na prostor za kuhanje u kojemu se nalaze police za knjige. Oba područja imaju čvrst drveni namještaj u dvijema komplementarnim bojama: žutoj i plavoj. Kao opće pravilo, obratite pozornost na detalje: teško je napraviti otvoren prostor koherentnim, no uz odgovarajuće boje i predmete sličnog raspona, prostor postaje fluidan.

Tko se brine o tome "ima li kupaonica pravu atmosferu"? Gotovo nitko. Ako nemate dizajnera uz sebe po svojoj strani, odnosno osobu koja inzistira na tome kako su svi elementi u domu bitni za "wow efekt", zanemarit ćete ovaj prostor. No u ovome stanu mislilo se i na to. Muški utjecaj osjeća i u kupaonici - trijezne nijanse i pravi kutevi. Crna, bijela i siva djeluju vrlo dinamično, a rasvjeta stvara žarišta.

Obojiti kuhinju u žuto hrabar je čin. Boja je jaka i trenutno transformira prostor pa ako boja ne odgovara vašoj osobnosti, nećete se osjećati ugodno. Međutim, ova nijansa je topla, ugodna i zapravo odlično pristaje kuhinji, zar ne?