Zungle - sunčane naočale koje su ujedno i slušalice

| Design |

 Audio Shades" odnosno Zungle audio sunčane naočale, dizajnirane su kako bi riješile probleme onih koji žele slušati glazbu dok uživaju u aktivnostima na otvorenom. Ove sunčane naočale nose u sebi inovativnu tehnologiju zvučnika, skriveni USB priključak te tipke brzo biranje.
 
Jason Yang, osnivač i CEO Zungle start-upa u L.A.-u rekao je da "korisnici sada mogu uputiti i primiti telefonske pozive ili slušati glazbu uparivanjem sunčanih naočala sa smartphoneom putem Bluetooth veze, no samo će oni koji ih nose moći čuti glazbu ili razgovor."

Zungle

Zungle naočale izgledaju kao redovite sunčane naočale - koristite zvučni sustav koji prenosi zvuk, čak i ako korisnik odabere da ne nosi slušalice u ušima. Za razliku od normalnih slušalica koje prenose vibracije na bubnjiće, sustav prenosi vibracije direktno na kosti lubanje, tako da korisnik može slušati glazbu s potpuno otkrivenim ušima.

Glazba ne gubi dok vozite bicikl ili trčite - korisnici mogu iskoristiti svoje intuitivne tipke na dodir, naočale teže samo 45 grama, što ih čini lakšima od običnih naočala.

Zungle