\"Zločesti\" vuk u vašem domu

| Design |

Vuk unutar stolice

Donosimo vam još jedan jako cool komad namještaja za vaš dom. U svima nama nekad leži „zao“ vuk i ova stolica otkriva upravo taj dio našeg karaktera, tu našu vučju ćud.

Dizajner poznat pod imenom Duffy London osmislio je vrlo intrigantan komad namještaja koji će razbiti monotoniju svakog doma. Stolica pod nazivom „Wolf Within Chair“ (Vuk unutar stolice) na prvi, pa čak i na drugi i treći  pogled izgleda fizički gotovo nemoguća, kao da se odupire gravitaciji i stoji samo na dvije prednje noge. No kada malo bolje pogledate shvatite da sjena od stolice izgleda neobično, zatim shvatite da je sjena u obliku vuka i da vam se sviđa taj koncept, a zatim shvatite da to nije sjena nego dio stolice koji joj omogućuje da stoji samo na samo te dvije prednje noge. Gravitirajući privid stolice omogućen je upravo tom sjenom „zločestog“ vuka koji je zapravo metalna produžena noga prekrivena crnim umjetnim krznom.

Vuk unutar stolice
Vuk unutar stolice

Ova stolica samo jedan dio kolekcije Duffy Londona inspirirane braćom Grimm i njihovim bajkama. Pogađate, inspiracija ove stolice je pronađena u Crvenkapici i nikad dosadnoj priči „zločestog“ i „gladnog“ vuka. Svatko tko si priušti ovu stolicu u svome domu barem će imati jedan rekvizit više u oživljavanju ove kultne dječje priče svojoj djeci.