Zid koji želite naglasiti istaknite ukrasnim pločicama

| Design |

Diego Revollo Arquitetura studio nedavno je završio s redizajn suvremenog stana u Alto Da Lapi u São Paulu u Brazilu. 123 kvadratna metra stana s prijelaznim stilom, prilagođeno je potrebama odvjetnika i njegovoj životnoj partnerici.

Definiran brakom klasičnih i modernih detalja, "Apartment 360°" otkriva iznenađenja na svakom koraku. Neutralna paleta boja izabrana je za zidove i pod, ostavljajući prostora za različite upečatljive komade namještaja i ukrase. "U suvremenom dizajnu osnovni elementi su vrlo važni i to se nikada neće promijeniti. Oni su jednostavno trajni", rekli su arhitekti.

Apartment 360° by Diego Revollo Arquitetura

Talijanske porculanske pločice postavljene su na zid kako bi stvorile sivi dinamički dekorativni element koji vizualno dijeli kuhinju od dnevnog boravka otvorenog plana. Prigušeno, ali s ciljem odabran namještaj krasi prostor, a socijalna zona povezana je s velikim proširenim balkonom koji ima panoramski pogled na grad.

"U tlocrtu je pola balkona dodano životnom prostoru bez promjene pročelja zgrade", dodali su arhitekti iz Diego Revollo studija. "Intiman sektor je proširen i usklađen s balkonskim vratima kako bi spavaća soba mogla imati više prostora.

Apartment 360° by Diego Revollo Arquitetura